Bateriile de Baie. Minimalism, Estetica si Performanta

Baia, locul destinat relaxării, a devenit o zonă de refugiu intim și personal. Prin îmbinarea tehnologiilor avansate cu design-ul rafinat distins cu premii, produsele GROHE vă oferă toate soluțiile necesare pentru a vă bucura de apă. Gamele de baterii sunt completate de un portofoliu extins de soluții pentru sisteme de duș, accesorii de baie și plăcuțe de acționare pentru sistemele sanitare – ceea ce permite o amenajarea armonioasă printr-o coordonare estetică a tuturor elementelor în întreaga baie.

Prin finisaje și forme, bateriile pot reprezenta mai mult decât funcția pe care acestea o au, devin bijuteriile unei amenajări de baie, alăturându-se accesoriile.

Grandera

Inspirată de forma geometrică squircle, colecția GROHE Grandera™ combină cercuri și pătrate într-un design inovator, deopotrivă elegant și puternic, atemporal și modern. Acest concept dă naștere unor baterii și dușuri care par a sfida legile geometriei. Muchii, forme arcuite, linii și pătrate, toate se îmbină armonios, creând fundalul perfect pentru spectacolul apei.

ZZH_T19934Z01_000_01_cr

ZZH_T20389Z04_000_01_cr

ZZH_T23303Z03_001_01_cr

ZZH_T23318Z02_001_01_cr

GROHE Ondus®

Minimalism senzual.

Emanând simplitate şi puritate, forma atrăgătoare a gamei GROHE Ondus® este alternativa modelului său digital. Dispunând de aceeași pipă de scurgere dinamică, interfața digitală este înlocuită de mânere discrete, ce se îmbină perfect cu forma bateriei.Arcuită precum creasta unui val, GROHE Ondus® îmbrățișează filozofia minimalismului senzual. Ergonomia perfectă este accentuată de o gamă de finisaje luxoase, ce include Moon White, Velvet Black și Frosted Titanium. Prin intermediul gamei GROHE Ondus®, s-au anticipat dorințele și se oferă posibilitatea de a vă crea propriul SPA. Pentru că baia ar trebui să fie un spațiu de refugiu și de relaxare.

Allure

Proporții perfect echilibrate la exterior și tehnica avansată în interior– Allure reunește frumusețea intrinsecă și performanța inegalabilă. Corpurile cilindrice sunt amplasate pe plăci de baza pătrate și dreptunghiulare, sporind aspectul minimalist. Colecția oferă două tipuri de mânere – unul plat și unul în formă de stea – pentru a răspunde cerințelor specifice. Colecția oferă două tipuri de mânere– unul plat și unul în formă de stea – pentru a răspunde cerințelor specifice. Bateriile și armăturile acestei colecții GROHE SPA™ ilustrează importanța pe care o acordăm calității de neegalat în baie.

ZZH_T19316X01_000_01_cr

ZZH_T19316X02_000_01_cr

Allure Brilliant

Asemenea unui diamant.

Cu suprafețe clare, unghiuri interesante şi detalii uimitoare, Allure Brilliant ilustrează precizia absolută care nu poate fi atinsă decât prin mulți ani de experiență și pasiune pentru inovație, fără compromis. Complexe, fără a fi complicate, bateriile fațetate adaugă o nouă dimensiune amenajării băii, dar și percepției apei.

Cu o calitate și o formă structurată similare pietrelor prețioase, Allure Brilliant oferă un aspect estetic neegalat. Designerii și inginerii GROHE și-au asumat rolurile de experți în pietre prețioase, rafinând și finisând cu cea mai mare grijă pentru a crea o colecție cu un design incitant, care vă va modifica percepția cu privire la bateriile de baie.

allure-brilliant-three-hole-basin-mixer-antonietty-architects-ag-switzerland

faefwq

maxresdefault

maxresdefaultsdfsa

qef

Quadra

Bateriile de lavoar și cadă din colecția Quadra beneficiază de perlator încastrat. Aceasta atenție la detalii menține puritatea conceptului în timp ce oferă confort utilizatorului și claritate spațiului băii. Proiectată cu un mâner cu un decupaj interior, aspectul bateriei Quadra reprezintă o declarație îndrăzneață de imagine. Designul gamei reflectă o tendința spre produse care aderă la o estetică minimalistă, dar aduc un element uman spațiilor în care sunt utilizate.

ZZH_T32630W05_004_01_cr

ZZH_T32630X02_000_01_cr

 

Rainshower

Un duș relaxant, personalizat într-un singur produs. Sistemele Rainshower® reunesc elementele esențiale ale unui duș excepțional și, în plus, includ alte beneficii pentru un plus de confort și pentru bucuria unei experiente unice de duș.

ZZH_T27446W06_000_01_cr

ZZH_T27446W10_000_01_cr

ZZH_T27448W03_000_01_cr

Power&Soul

Dușurile GROHE Power&Soul® au fost create având în vedere și înțelegând perfect nevoile. Patru modele inovatoare de pulverizare – GROHE Rain O2, Rain, Bokoma Spray™ și Jet și combinații de până la șapte modele de pulverizare – ceea ce asigură dușul perfect pentru orice dispoziție. Dusul fix și para de duș Power&Soul® sunt incluse în noua colecție de dus One-Click – niciodată nu a fost mai ușor să treci de la un model de pulverizare la altul. Toate tipurile de dușuri sunt avute în vedere, existând posibilitatea de a alege între cele trei dimensiuni ale parei de duș.

ZZH_T27735X01_000_01_cr

ZZH_T27735X03_000_01_cr

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.