Bucatariile Contempora

Ca arhitect de interior, consider că este important să spui o poveste în ceea ce privește amenajările interioare, și le văd ca pe posibiliatea de a rescrie povestea fiecăruia, ambientul fiind capabil să genereze scenariul unor activități plăcute.

În cadrul unei locuințe, unul din spațiile care scrie cele mai multe povești este bucătăria. Aici familia se reunește, se formează un nucleu unde timpul, vorba și bucuria preparării unor preparate culinare se share-uiește cu drag. În căutarea unei astfel de atmosfere, m-am oprit asupra conceptelor de bucătării de la cunoscutul brand italian Aster Cucine.

Aici bucătăriile trebuie privite ca un parcurs, o călătorie…

smartluxury.ro despre bucatariile aster contempora (2)

Când am facut cunoștință prima dată cu designul bucătăriilor aster, am rămas impresionată de emoția ce este transmisă la prima vedere și până în porii materialelor.

Da! italienii sunt foarte buni în materie de design, și își mențin standardele ridicate, dețin o moștenire istorică și genetică pentru frumos, ce se propagă cu rafinament în creațiile lor.

Sceptică fiind în privința practicității unui mobilier cu design impresionant, am descoperit utilitatea bine gândită, cât și folosirea unor echipamente la aceleași standarde înalte.

smartluxury.ro despre bucatariile aster contempora (6)

Descoperirea unui astfel de design a fost pentru mine o călătorie, unde se pot puncta centre de interes, dar cel mai fascinant îmi este parcursul și descoperirea. Iar utilizarea unui astfel de spațiu conturat prin materiale atent alese, ce transmit senzații tactile prin asocieri interesante, îți încântă atât privirea cât și alte simțuri, mai ales în mireasma unui preparat culinar delicios…

smartluxury.ro despre bucatariile aster contempora (1)

Peransamblu – o pictură care te face să reflecți asupra ei, o compoziție echilibrată armonios, în detaliu – descoperiri care surprind plăcut; în concluzie, fiecare desfășurare a activităților de gătit se poate transforma într-o experiență a unei călătorii de relaxare și răsfăț…

smartluxury.ro despre bucatariile aster contempora (14)

Un parcurs prin locurile din mintea noastră, într-un joc creativ de idei cu libertate nelimitată pentru fluxul și refluxul de timp care, în orice moment, ascunde sensul său adevărat, pasiunea și misterul.

smartluxury.ro despre bucatariile aster contempora (4)

smartluxury.ro despre bucatariile aster contempora (3)


Pentru a vă bucura de aceasta bucătărie, precum și de alte modele ale aceluiași furnizor, vă invit să vizitați site-ul Delta Studio.

* articol scris de Iuliana Dincă

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.