Cada de baie. Element al răsfățului…

Băile au evoluat foarte mult în ultimul timp. De ce? Ne-am distanțat mult de percepția băii ca un spațiu retras, neluminat, în care să ne executăm pur și simplu nevoile elementare. În secolul vitezei, unde mai mult suntem plecați din locuință decât să ne petrecem timp în acestea… Baia devine locul intim, în care reușim să ne detașăm de ”distracțiile” tehnologice, volumul de informații care curge instabil din jurul nostru. Astfel, ferestre mari și luminoase, spații largi pentru băi apar din ce în ce mai des. Locul este dedicat în special relaxării și deconectării. Prin urmare elementul în care putem petrece cel mai mult timp în acest sens, CADA, ne impresionează atât prin forme ultramoderne la nivel vizual și ergonomic, cât și prin funcțiuni tehnice care amplifică efectul.

Teuco

Creativitate continuă, o predilecție pentru idei noi, în design, ergonomie și materiale alese: cele trei principii inspiraționale ale Teuco. O marcă care are tendințe și tehnici anticipate continuu, o poveste în domeniul inovațiilor cu multe recunoașteri internaționale.

2870_z_pag18

Accademia

Inspirată din echilibrul neoclasic între materiale și formă, Accademia cuprinde influențe din Lumea Veche. Prin conectarea și alegerea materialelor și caracteristicilor stilistice de lux clasice, cu modelele mai sofisticate, Accademia adaugă o notă de stil clasic la ambientele cele mai moderne, în timp ce poate pune în valoare și mai mult ambientele clasice existente.

2869_z_pag15

2868_z_pag4

POP

Este o ediție limitată din colecția Accademia. Designul acesteia, realizat de Carlo Colombo,  a câștigat anul acesta unul dintre cele mai mari premii de design în 2014, Red Dot. Stilul Clasic a fost combinat cu post-modernul, creând o piesă unică: un obiect de colecție capabil de a-și însuma, în cel mai bun mod posibil, fuziunea dintre tehnologie cu un design Teuco cu nevoile artizanale, pentru a deveni artă pură.

2871_z_pag38

Kaldewei

A fost fondată în 1918, iar astăzi este la a patra generație combina delicat si cu pasiune oțelul și emailul. Aceasta a fost singura modalitate de a obține o asociație de exceptie, care garantează calitatea si durabilitatea deosebită Kaldewei.

ELLIPSO DUO OVAL

Ellipso este o cadă geometrică de la Kaldewei, cu marginile ce arată un flux rafinat și elocvent al liniilor. Contur lin în interior său, Ellipso promite un nou sentiment de siguranță și confortEllipso Duo Oval

RAVAK

Concepe soluții pentru băi moderne și practice gândite până la ultimul detaliu. Ravak nu se  concentrează  doar pe efectul vizual, ci  respectă nevoile și cerințele clienților. Ravak consideră că  există lucruri care pot aduce aceeași bucurie chiar după ani și ani.

Evolution

Cada de baie acrilică cu design nou care oferă un sentiment de liniște și relaxare. Dimensiuni 180 x 102 cm. Elipsa, forma care exprimă nașterea universului. În cada Evolution sentimentul de relaxare și armonie cucerește

Evolution_cr

Freedom

Este primul model de cadă freestanding de la Ravak. Gabaritul acesteia, o face ușor de integrat și în băile mai puțin spațioase (169×80 cm), culoarea este snowwhite, iar armarea acesteia este realizată cu spumă de fibră de sticlă.

vana-freedom

Victoria + Albert

Victoria + Albert este un brand cu o reputație la nivel mondial pentru crearea de căzi freestanding și lavoare. Ca o ultima frontieră în termeni de calitate și stil, colecțiile sunt  realizate 100% din QUARRYCAST®, un amestec de calcar din roci vulcanice și rășini de înaltă performanță.  De un alb natural, fiecare cadă este finisată manual  de către artizanii companiei Victoria+Albert.

Barcelona

Plină de farmec unic, la fel ca și orașul lui Gaudi. Este Barcelona, printre cele mai frumoase căzi de la Victoria+Albert. În conformitate cu lavoarul  din aceeași colecție, formele sunt curbe, desenate cu precizie și îmbunătățite de finisaje de culoare alb natural, tipice pentru  rocile vulcanice din QUARRYCAST®. Linia interioară lina  face poziția mai confortabilă și relaxantă  și permite utilizarea băii chiar și pentru două persoane.

Barcelona_Bath_email_cr

Amalfi

Cada Amalfi de la Victoria+Albert este o cadă de baie cu spătar inalt contemporan. Este făcută din QUARRYCAST®, un material exclusiv, format din calcar fin măcinat vulcanic amestecat cu rășină, mai robust și mai durabil decât acrilul și cu o garanție de 25 ani. Cada a fost proiectată cu linii simple, care, în același timp, fac invizibil sistemul de evacuare; spătarul înalt și confortabil oferă suport extins pentru gât, esențial pentru a vă bucura de o baie lungă și luxuriantă.

Amalfi_bath_email_cr

Ravello

Cada Ravello de la Victoria+Albert este o cadă dublă  contemporană, cu doua spătare, însoțite de linii curbe îndrăznețe și blânde. Disponibilă în finisaj exterior negru lucios, perfect pentru toate cerințele modei actuale de alb și negru. Dimensiuni: L1743mmW765mmH600mmD487mm. 85 kg greutate. Capacitate: 314litri.

Ravello_collection_email_cr

Villeroy & Boch

Produsele Premium de la Villeroy & Boch mulţumesc şi cei mai exigenţi clienţi, în timp ce serviciul global pentru grupe ţintă profesionale de la arhitecţi la maeştri bucătari este la cel mai înalt standard. Portofoliul diverselor game de produse este complet, lista referințelor internaţionale – inclusiv hoteluri şi restaurante de renume – este lungă.

Aveo

villeroy-boch-aveo-bad_01_6f7e1e289e

villeroy-boch-aveo-badewanne_02_9c9a85ea03Încă ceva special de remarcat la căzile de la Villeroy & Boch: sistemele pentru hidormasaj se pot alege și la culoare cu materialul căzii și pot fi retractibile, ajungând ăn același plan cu suprafața interioară a căzii.

Labelle

CassBros_Hero

Marmorin

Înțelepciune, experiență și capacitatea de a răspunde nevoilor clienților, acestea ar fi principiile pe care Marmorin și-a pus bazele încă din anul 1985. Producția este extrem de strictă, se ridică la standarde înalte mai ales pentru vestul Europei.

Oferta lor include soluții care au fost extinse prin tehnologia termoformării solid-surface-ului, material folosit pentru producerea lavoarelor, căzilor și cădițelor de duș. Putem enumera și câteva caracteristici unice: libertatea liniilor, precizia formelor, culorile și aspectul luxos, certitudini care satisfac și cei mai pretențioși utilizatori.

Goccia

slide2-980x415

Sofa

Must-Have-Marmorin-Jena-brodzikowanna_bath-tub-shower-base-LodzDesign2011

glass idromassaggio

Observăm o gândire clară prin misiunea li viziunea Glass: Inovația. Dorința fermă de a deveni mai buni. Este dorința, fără de eșec, de deveni ceva nou, prin produse, prin modul de comunicare în piață. Toate se învârt în jurul consumatorilor care au privilegiul de a asista evoluției.

CONCRETE

bddb0da59bbe785d2cfed02bb9092481

concrete-bath-tub-glassIdromassaggioPearl

glass-idromassaggio-tub-surround-ideas-beyond

Naked Sottopiano

naked-modern-bathtubs

Îndrăznește să investești în tine și în confortul tău, optând pentru o cadă care să se muleze pe gustul și necesitățile tale… Când vorbim de baie, vorbim despre intimitate și răsfăț….

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.