Idei de amenajare pentru bai mici

O baie cu suprafata mica este intotdeauna o provocare pentru un designer de interior. Apartamentele din blocuri, mai ales cele construite in perioada comunista, au de cele mai multe ori dimensiuni reduse si suficiente alte constrangeri.

Din fericire, exista suficiente trucuri pentru a exploata la maxim spatiul disponibil si a amenaja functional o baie de mici dimensiuni, chiar si atunci cand dispuneti de un buget intre 2000 si 4000 lei.

Iata cateva concepte propuse de specialistii de la Dalet Baie:

Concept de amenajare baie Drava

Conceptul Drava reprezinta o sursa de inspiratie pentru iubitorii ambientelor neutre, in care energia vine din detalii mici, precum culoarea accesoriilor sau a prosoapelor. Amenajarea de baie Drava propune placi ceramice gri (Drava Light Grey de la Dalet si Sativa Cool Grey), care devin un fundal potrivit pentru obiectele sanitare albe si accesoriile din inox.

86_Drava_cam01_rev01_post

86_Drava_cam02_rev01_post2

86_Drava_cam03_rev01_post3

Produsele folosite in acest ambient modern costa 2077.98 lei + TVA.

Concept de amenajare baie Siciliy

Conceptul Sicily emana armonie si simplitate, prin culorile inspirate de natura pentru care s-a optat. Placile ceramice Sicily Brown, White si Beige de la Dalet creeaza un dialog odihnitor cu gresia Natura Wood Birch, a carei textura de lemn de mesteacan echilibreaza vizual spatiul. Forma rotunjita a obiectelor si accesoriilor sanitare ofera un contrast placut cu striatiile geometrice ale placilor ceramice.

87_Sicily_cam01_rev03_post

87_Sicily_cam02_rev02_post2

87_Sicily_cam03_rev023

Costul de amenajare este de 2790.21 lei + tva, fiind inclusa placarea integrala a peretilor cu placi ceramice Sicily. S-a optat pentru WC Zentrum, lavoar cu piedestal S20, baterie Fuga si accesorii Minimax de la Dalet.

Concept de amenajare baie Bien

Conceptul Bien este caracterizat de stil, rafinament si originalitate. S-au ales finisaje ceramice in nuante naturale, calde, puse in valoare de linia de mozaic Emperador Crema Marfil, disponibil in placi de 30 x 30 cm. Lavoarul de 60 x 46 cm are o forma rectangulara, integrandu-se in geometria generala a spatiului.

85_Bien_cam01_rev01_post

85_Bien_cam02_rev01_post2

85_Bien_cam03_rev01_post3

Bugetul de amenajare este de 4005.13 lei + tva si include mobilierul: oglinda, baza pentru lavoar din pal melaminat si dulapul suspendat din pal melaminat, toate din colectia Fold de la Dalet.

Compartimentarea ambientelor de mai sus se preteaza spatiilor de dimensiuni reduse si sunt o buna inspiratie pentru baile secundare. Bugetul poate fi optimizat impreuna cu proiectantul, pentru a obtine cea mai buna solutie.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.