Mozaicul de sticla. Arta de a construi senzatii prin imagini

Tradiția și arta se regăsesc de mai mult de 20 de ani în acest brand important, un lider în producția și distribuția de mozaicuri de sticlă. Mâini cu experiență, design avangardist și inovație, au condus Vidrepur la producția de colecții care permit decorarea spațiului cu mai multă personalitate.

Mozaicul este arta de construi imagini și senzații cu un ansamblu de bucăți mici de sticlă colorată, piatră sau alte materiale. Este o tehnică de artă decorativă pentru interioare.

Producția finisajelor a evoluat, acestea sunt livrate pe suport de plasă, dar în același timp, customizarea și realizarea unor imagini este posibilă. Din mici pătrățele, de diferite culori, plate sau reliefate, să vedem cu ce ne încântă spaniolii de la Vidrepur, în materie de mozaic de sticlă:

Luminiscente

Linia Luminescente de la Vidrepur este formată dintr-un tip de mozaic care are proprietatea de a emite lumină după încetarea expunerii la sursa de lumină. Efectul artistic și dramatic al mozaicului de sticlă. Luminescente este unic, în timp ce lumina este prezentată  într-o formă complet nouă.

Luminiscente-3

Luminiscente-4

Lux

Lumina reflectată strălucește  în combinații remarcabile. Această colecție este un lux de  mozaic de sticlă pentru amenajările de prestigiu. Lux și strălucire, captează atenția prin efecte vizuale și umple spatiile de lumina.

Lux 401_cr

Mezclas

Linii verticale, diamond și alte forme de a decora orice spațiu într-un mod versatil și diferit, creând unice și confortabile stări de bine. Aceste modele sunt adesea folosite în spa-uri, restaurante, hoteluri și piscine. Dimensiunile lor, motivele și culorile, se armonizează pentru a crea o zona de confort, o explozie de culoare, combinații multiple.

Mezcla Fresh Mix_2_cr

Pearls

Pentru un efect maxim, al acestui model mosaic în care piesele individuale sunt rotunjite, vă invit să vizionați și stilul de montaj, cu 3 curățiri ale chitului, pentru un efect maxim de perle:

ELEMENTS COLLECTION – 2015

Noile trenduri în materie de design îmbrățișează efectele 3D și reliefuri ale suprafețelor.

Vidrepur crează o nouă colecție, ELEMENTS, unind noi culori și efecte, care combinate cu avantajele mozaicului din sticlă, prevăzând îmbinări pentru o varietate de aplicații.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.