Noi reliefuri si texturi de tip beton completeaza ridigitatea Colectiei Baltimore

Venis, parte din PORCELANOSA Grupo, revine cu noi modele de gresie și faianță care sensibilizează aspectul dur al ceramicii de tip ciment cu care ne-am obișnuit. Colecția Baltimore se întregește cu noi modele de placări ceramice, care se remarcă prin reliefuri elegante și texturi fine, ce oferă o atingere mai prietenoasă decât ridigitatea originală a colecției.

Cu aceste noi versiuni, „cimentul” preia forme deosebite și se oferă mai multă versatilitate Colecției Baltimore. Mai mult, pe lângă faptul că se prezintă ca un design ideal pentru proiectele în stil industrial și urban, noile plăci ceramice texturate merg un pas mai departe, prin recrearea unei atmosfere moderne și calde.

Cine a zis că folosirea unor finisaje de tip ciment poate determina o amenajare rece? Mulți consideră că astfel de abordări estetice sunt de obicei alese doar de arhitecți și numai pentru arhitecți, dar se pare că industria respectă cele mai recente tendințe și totodată transformă  un look riguros într-un finisaj cald și primitor!

VE_Baltimore_white

3171-8172

Baltimore_revestimientos_wall_tiles_Venis_Porcelanosa_01

Această nouă propunere de la Venis vine în 3 variante și este menită să faciliteze munca designerilor și a arhitecților care caută să aplice cele mai noi tendințe în fiecare dintre proiectele lor.

Colecția Boulevard reconstituie o textură de ciment periat,  cu urme de piroane de fier, folosite în mod obișnuit la montarea pereților din beton, rezultând suprafețe din “ciocănituri” netede și fisuri orizontale care oferă o personalitate puternică în ambientare.

baltimore_white_v

V.AMB.000394

V.AMB.000396

Quarter este cea mai sculpturală variantă din Colecție, dar parcă prea îndrăzneață și repetitivă. Reliefurile sunt puternice și contrastante, nu aș recomanda-o, se mai pune problema și igienizării sau desprăfuirii suprafețelor, devenind dificil în cazul reliefurilor pronunțate.

Plăcile se regăsesc în mai multe variante de finisaje: bej, gri, gri închis, natural sau alb.

Varianta “natural” a colecției Baltimore cu decor Contour o puteți regăsi disponibilă în magazinele Deltastudio la cel mai bun preț din piață!

BALTIMORE NATURAL 33,3X100(A)

VENIS _ CONTOUR _ CONTOUR NATURAL

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.