NOU – comoda # (Diez) de la Formmat

Sectiunea Designeri Invitati din cadrul brandului de mobilier din esente romanesti Formmat are un nou produs:
Comoda # (Hashtag/Diez), nume datorat desenului rezultat din intersectia diagonalelor si a orizontalelor prezente in grafica usilor glisante.

Ana Barbu, designerul acestui produs, a absolvit anul acesta Facultatea de Arhitectura de Interior in cadrul UAUIM si in acelasi timp a materializat Comoda# in cadrul BIFE-SIM 2015, primind premiul 2 la Concursul National de Design de Mobilier organizat de APMR. Fiind pasionata de arta cinetica, a dorit foarte mult să realizeze ceva ce poate sa alunge monotonia.

0

Sursa principala de inspiratie este grafica, iar conceptul a dorit sa creeze vizual diverse forme geometrice, cuburi asezate pe o muchie, triunghiuri, hexagoane, dar si o imbinare grafica de hasuri.

re9

In functie de dorinta utilizatorului, usile glisante formeaza numeroase variante de juxtapuneri ce pot fi combinate prin culori si desene, rezultand hasuri nuantate ce dau posibilitatea de a ascunde sau a pune in valoare cartile, exponatele sau alte obiecte depozitate.

IMG_8414

Materialele utilizate pentru realizarea prototipului sunt un cadru interior din MDF alb si unul exterior din MDF furniruit de mesteacan, doua picioare din otel si 12 usi metalice detasabile ce pot fi reglate in functie de dorinta utilizatorului. Comoda va fi realizata in curand din lemn de mesteacan si colectia va fi extinsa cu o biblioteca, realizata din aceeasi esenta.

zbiblioteca 2

Comoda Diez este dedicata oricui, piesa de mobilier fiind un obiect ludic pentru toate varstele. Prin interactiunea cu usile, oricine poate deveni el insusi un creator.

Comoda este expusa in showroom-ul principal Delta Studio din Bucuresti.

1

 

 

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.