Premiu pentru cel mai exceptional STAND! Natucer la CEVISAMA 2015

Standul NATUCER – unul din furnizorii noștri de suflet – a fost distins cu premiul Alfa de Oro în ultima ediție a CEVISAMA 2015 prin dezvoltarea de piese ceramice din produsele care se implementează la nivel urban și în relație cu proiectele personalizate, care dau posibilitatea unor noi aplicații de valoare adaugată în domeniul ceramicii.

Reprezentanții companiei sunt foarte mândrii de distincția care a demonstrat potențialul unei firme ce propune în prezentarea sa o gamă largă de produse de la ceramică prelucrată artizanal la prelucrări prin tehnologii de ultimă oră.

Ziua de deschidere a expoziției a fost mai mult decât pozitivă, cu un aflux internațional major. În programul transmis de Natucer sunt anunțate întâlniri importante cu clienții din Anglia și SUA, clienții majori ai peții ceramice, dar și alte țări precum România (unicul importator – DELTA STUDIO) și țările arabe, ”în cazul în care vrem să spargem gura târgului”, a comunicat Carmina Rubert, departamentul comercial. Desigur că piața locală nu va fi neglijată, este o piață extrem de importantă, în ciuda crizei. ”Puterea Natucer este dată de acoperirea a mai multor tipuri de produse: piese speciale, margini de piscine, trepte interioare, un produs cu mult mai multe formate noi.”

În acest sens, Natucer sublinia faptul că acestea sunt de lucru cu ”hexagoane regulate și neregulate, precum și provinciale pentru placarea pavimentelor exterioare”. Produsul  ”STAR” de anul acesta este Boston – ca și în originile Natucer-ului” subliniază Carmina Rubert.

În ceea ce privește tipul de acoperire, includ hexagoanele de tip 3D cu cinci culori lucioase sau ce sunt obținute prin emailuri reactive. Iar pe mat, de asemenea sunt cinci culori.

1

adefa

aedsfwaqef

asdfaqwe

asdfqewf

asdsaqd

aswdq

FullSizeRender (11)ghfhgf

qw3er3

stand reception desk

 

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.