Cum arata un showroom de prezentare pentru finisaje?

Galeriile Florim – starea de acasă. Planificare, concept, suprafețe coordonate: un ansamblu armonios unde design-ul architectural fuzionează cu desgn-ul interior, generând noi relații.

Vedem cât de armonioase și plăcute pot deveni spațiile prin compunerea lor din planuri de finisaje diferite, care nu ies neapărat în evidență singure, dar asociate inteligent, devin fermecătoare, generând atmosfere primitoare și călduroase.

12 3 4

Linii pure și geometrice, modul perfect de a explora spațiile: Galeriile Florim. Acestea au rezultat după ce pentru o perioadă de peste 2 ani – 2011 – începutul lui 2014 – construcțiile existente au fost complet desființate pentru a face loc noului. Sustenabilitate, planificare, cercetare, inovație și responsabilitate socială a întreprinderilor: acestea sunt valorile fundamentale.

Un stil rafinat de viață: un prag, o distincție subtilă între domiciliu și locul de muncă, în cazul în care viața de zi cu zi curge într-un spațiu continuu neîntrerupt.

5

În cadrul Galeriei, cei de la Florim au alăturat două idei: cea de studio și cea de apartament, unde ne putem face o idee concretă de cum pot fi spațiile locuinței.Studio/apartament exprimă complexitatea vieții contemporane în care locurile îmbrățișează ideea de schimbare, zona locuințeifuzionează cuspațiile tehnice” într-un joc de referințe încredințate continuității culorilor intense.

6 STUDIO

Studioul este conceput ca o „zonă de tehnică”, este conceptual împărțit în două părți, reprezentând seria pilot Casamood: Materia Project și Neutra.

7Finisajele sunt afișate înșirat, dar acest fapt nu displace, trecerea devine gradată prin culorile plăcilor expuse.

8

Coridorul nu este doar un pasaj – reprezintă spațiul care conectează ideoligic cele două idei de studio și apartament; devine inima domiciliului, de o culoare intensă: Bordeaux.

9 10 11

Camera de zi te primește călduros printr-un joc de contraste între o culoare neutră „Terra Rust” care domină spațiul și „Lime” – culoare pereților.

12 13

Într-o viziune de continuitate spațială, bucătăria are, de asemenea, același contrast decisiv între tonuri neutre și culoarea întensă a camerei de zi.

14

În baie avem niște sugestii grafice, unde geometria riguroasă a cercului contrastează cu un model de frunze delicat.

15 16

Dormitorul este marcat de geometrii alb-negru, cu contraste unice, lemn, sticlă, verde mentă și vopsea lime.

17 18

ICON OUTDOOR – design pentru exterior in 2 cm

Este vorba despre noua soluție pentru amplasarea mobilierului – practică, versatilă și poate fi folosită  imediat. Se poate instala imediat, fără prinderi, pe iarbă pe gazoane sau nisip. Este un nou mod de a pava terase, grădini, balcoane, plaja pentru piscine, resort-uri pe litoral, într-un mod rapid și rezistent.

20

 Un concept unitar, care ne plimbă prin spațiile ale căror semnificații sunt date de armonizarea culorilor, de asocierea finisajelor și texturilor – în cazul apartamentului – iar pe de cealaltă parte, în cazul studio-ului, percepem micile ambiente ca fragmente ce ne permit ca imaginația să continue tabloul de cum ne dorim să arate spațiile noastre.

Indoor-Outdoor, spațiile se continuă, relaționează și sunt bazate pe același concept de flexibilitate la schimbare. Mentalitate care a stat la baza producerii placărilor ceramice cu care se ocupă cei de la Florim și care s-a transpus mai departe inclusiv în modul de abordare al prezentării. VIDEO

Unde îi găsiți la noi? – în showroom-urile Delta Studio.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.