Spatii publice. Spatii pe gustul tau.

In arhitectura contemporana spatiile publice ocupa un loc semnificativ, iar atentia acordata aspectului, imaginii si durabilitatii in timp a finisajelor  este esentiala.

Cu toate ca stilurile abordate difera de la caz la caz, placile ceramice si-au dovedit calitatile si functionalitatea indiferent de situatie.

Gamele de placi ceramice pentru trafic intens sunt rezistente la intemperiile vremii si se regasesc din plin in oferta Delta Studio. Varietatea si caracteristicile tehenice le recomanda pentru orice tip de spatii publice indiferent de stilul arhitectural.

Pentru magazinele de prezentare sau showroom-uri cele mai potrivite sunt palcile ceramice care sunt inovatoare sau high-tech. Prin textura, aspectul si culorile speciale ele sunt pretabile atat pentru finisajul pardoselilor cat si pentru cel al peretilor.
Alaturi de sisteme de iluminat inteligent concepute, asocieri de accesorii si mobilier specific acestor destinatii, placile ceramice pot creiona decoruri pline de fantezie.

Amenajarile pot deveni avangardiste, originale astfel incat clientii sa asocieze marcile produselor cu aceste ambientari deosebite.

Restaurantele, hotelurile  fast-food-urile si in general locatiile publice cu specific alimentar trebuie sa beneficieze de amenajari placute, familiare mai putin ostentative. Este recomandata folosirea placilor ceramice, avand in vedere usurinta intretinerii, aspectul placut si faptul ca-si pastreaza culoarea si textura in timp. Cele mai potrivite placi ceramice pentru pardoseli si pereti in localurile publice apartin stilurilor  natural si clasic. Astfel motivele discrete si nuantele neutre asigura un climat ce inspira siguranata si ospitalitate.

‰ÀPirita by Borja

Daca vrei sa opezi pentru aspectul rustic, Borja iti propune o compozitie fascinanta de palci cu margini neregulate. Alternanta cromatica imprima ambientului o atmosfera calda si transforma palnul orizontal intr-o uriasa tabla de sah.

getimage

Titan by Rak

38_amb.30x60 p di faedis_cr

Percorsi by Keope

36_Living1_cr

Arkasa By Keope

Linia Arkasa de la Keope, se inspira din farmecul natural al ardeziei. O gama larga de culori calde, moderne si o structura naturala a esentei de piatra, straluceste usor si este potrivita tuturor tipurilor de amenajari.


242_TERRAE DE TARSINA_cr

Terrae de Tarsina By Tagina

Tagina redescopera relatia profunda a omului si a artistului prin simplitatea de materii prime si aduce un omagiu abilitatii mesterilor care au priceperea de a construi lumea si a cauta o atmosfera naturala si un contact continuu cu puritatea naturii. Colectia Terrae de Tarsina se caracterizată printr-o gama larga de dimensiuni, accesorii, piese speciale, decoratiuni si basoreliefuri.

239__04(castagno) - mic

Woodays By Tagina

289_ALABASTRI DI REX

Alabastri By Rex

Formele, culorile, nuantele devin punctele de plecare pentru a nara sugestii pline de seductie. Colectia Alabastri di Rex subliniaza valorile exceptionale ale materiei, realizata cu sisteme productive avansate ce permit mentinerea nealterata a calitatii produsului artizanal. Alabastrul, in mod natural luxos si cu o geometrie perfecta, este integrat intre pretioasele materiale Rex pentru a fi redefinit, in linii de eleganta si discretie contemporana.

Pentru mai multe informatii contactati consultantii Delta Studio.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.