Tușa naturalului de la Azulejos Borja

Alcora, Spania, 1963: oraşul, ţara şi anul de înfiinţare pentru producătorul de plăci ceramice Azulejos Borja, firmă ce deţine un loc foarte bine definit în peisajul european de specialitate. Imaginea prestigioasă a acestei firme a fost construită pe o strategie managerială axată pe respectarea neabătută a 7 reguli elementare, numite “cei 7 F”: Focused, First, Fast, Flexible, Friendly, Fair şi  Feasible.

smartluxury.ro despre placile ceramice Azulejos Borja (7)

Azuelos propagă o filosofie simplă ca o poveste de viaţă, care spune că atunci când intri pentru prima dată într-un spaţiu interior şi eşti plăcut impresionat nu vei putea numi pe loc factorul ce generează această senzaţie. Prezenţa plăcilor ceramice Borja poate fi unul din factorii care crează acel flux intangibil, acel flux ce determină o stare de bine inexplicabilă dar cât  se poate de concretă.

smartluxury.ro despre placile ceramice Azulejos Borja (1)

Pornind de la principiul că fiecare casă trebuie să aibă propriul stil, designerii firmei Azulejos propun o paletă largă de produse şi de soluţii estetice aflate sub influenţa generosului peisaj spaniol şi tumultuosului suflet iberic. Materialele şi materiile prime utilizate în procesul tehnologic sunt de cea mai bună calitate, atât pentru plăcile ceramice cât şi pentru plăcile naturale de travertin, marmură sau diverse paste reciclate, ecologice. Dintre numeroasele colecţii Azulejos Borja distribuite în România prin Delta Studio sigur veți găsi ceea ce căutați pentru personalizarea spațiilor voastre.

smartluxury.ro despre placile ceramice Azulejos Borja (8)

smartluxury.ro despre placile ceramice Azulejos Borja (3)

smartluxury.ro despre placile ceramice Azulejos Borja (2)

smartluxury.ro despre placile ceramice Azulejos Borja (4)

smartluxury.ro despre placile ceramice Azulejos Borja (6)

smartluxury.ro despre placile ceramice Azulejos Borja (5)

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.