Smart Luxury - Noua colectie de la Delta Studio
[10.05.2013]
Delta Studio a lansat in luna mai colectia Smart Luxury.

Noua colectie se traduce prin inteligenta cu care se poate realiza o amenajare, cu scopul de a obtine un maxim de efect cu un minim de efort. Smart Luxury reprezinta o serie de conceptele de amenajare care corespund celor mai actuale tendinţe în materie de design şi tehnologie. Inteligenta consta in reteta fericita a utilizarii de materiale de înaltă calitate, de la producători consacraţi si cu preturi competitive, impreuna cu solutii complete de amenajare, propuse de colectivul nostru de arhitecti de interior, conforme cu ultimele trenduri in design.

Pentru a scoate in evidenta aceasta colectie si pentru a veni in ajutorul celor ce doresc o amenajare de lux cu un efort suprinzator de redus, Delta Studio la lansat un site dedicat acestei colectii. Cei ce intra pe aces nou site au posibilitea de a alege fie un concept complet pe care il pot adapta usor propriilor dorinte, fie sa construiasca de la "zero" propriul proiect. Ii invitam pe cei ce doresc o amenajare la cele mai inalte standarde sa consulte acest site si suntem convisi ca vor fi placut uimiti de solutiile propuse:


www.deltabaie.ro


Cu aceasta ocazie, Delta Studio lanseaza o PROMOTIE in care cei ce se inscriu au posibilitatea de a castiga elementele unei amenajari de baie complete si reduceri la celalalte produse din Catalog. Primii 100 de inscrisi vor beneficia de un discount special de 15% si vor participa la o tombola cu sansa de a castiga: premiul 1 – un mobilier de baie, premiul 2 – un set de obiecte sanitare si baterii, premiul 3 – placarile ceramice pentru amenajarea unei bai. Pentru mai multe informatii, va invitam sa consultati pagina de promotie a site-ului www.deltabaie.ro

Toate drepturile rezervate Delta Studio | Realizat de Concept24