heart
baskey
ACCESS CONFORT BARA SPRIJIN RABATABILA 800MM ACCESS CONFORT BARA SPRIJIN RABATABILA 800MM ACCESS CONFORT BARA SPRIJIN RABATABILA 800MM ACCESS CONFORT BARA SPRIJIN RABATABILA 800MM
ACCESS CONFORT BARA SPRIJIN RABATABILA 800MM ACCESS CONFORT BARA SPRIJIN RABATABILA 800MM ACCESS CONFORT BARA SPRIJIN RABATABILA 800MM ACCESS CONFORT BARA SPRIJIN RABATABILA 800MM
(*) Imaginile prezentate sunt cu titlu informativ. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul dispozitivului dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt vizualizate produsele.
Accesorii baie

ACCESS CONFORT BARA SPRIJIN RABATABILA 800MM

Cod furnizor: A816933001
Cod: AB25775 / Brand: ROCA / Colectie: ACCESS
Pret / buc: 746,40 lei
buc.
Pret total:
746,40 lei
Preturile contin TVA
In stoc furnizor
Termen de livrare 60 ZILE
adauga-l in wishlist
consiliere gratuita<br/> pentru orice achizitie
consiliere gratuita
pentru orice achizitie
achiti numai dupa<br/>confirmarea comenzii online
achiti numai dupa
confirmarea comenzii online
livrare gratuita<br/>direct la tine acasa
livrare gratuita
direct la tine acasa
descriere si caracteristici
O colecţie destinată grupurilor cu probleme de mobilitate, care au nevoie de soluţii ergonomice, versatile şi sofisticate pentru spaţiul din baie. Calitate, funcţionalitate şi design pentru bunăstare, confort şi comoditate din toate punctele de vedere.
Diametru mâner (mm): 32;
Finisaj: Satinat;
Format: Dreaptă;
Material: Oţel inoxidabil;
MaximumWeightSupportedKG: 150;
Număr puncte de fixare: 4;
Tip instalare: Montat pe perete.
Cod:
AB25775
Greutate (kg) :
3
Culoare :
CROM
Brand :
ROCA
Colectie :
ACCESS
Cod furnizor :
A816933001
Latime (mm) :
800
Lungime (mm) :
99
brand-image

Roca și-a început activitatea în 1917, producând calorifere din fontă pentru încălzirea gospodăriilor, la fabrica sa din Gavà, în apropiere de Barcelona. După aceste prime calorifere, firma și-a extins portofoliul, producând boilere. În 1929, Roca a intrat pe piața spațiilor de baie, demarându-și producția de produse pentru baie.

 

În anii ‘90 Grupul a realizat primul pas în direcția extinderii la nivel internațional, în principal prin crearea de filiale comerciale și prin semnarea de acorduri cu mărcile locale de prestigiu.

 

Impulsul principal al procesului de internaționalizare a avut loc în 1999, odată cu achiziția Swiss Keramik Holding Laufen, care era la acel moment cel de-al patrulea producător mondial. Achiziția companiei Laufen i-a permis Grupului să își întărească poziția pe piețele strategice, unde marca avea o prezență mai redusă, cum ar fi în Europa de Est, Brazilia și SUA.

 

 

review-uri si intrebari
Momentan nu sunt review-uri. Impartaseste-ti parerea in urma utilizarii sau pune o intrebare.
back-to-top