heart
baskey
Agent Controlling

Candidatul Ideal

Candidatul ideal trebuie sa fie o persoana organizata, meticuloasa, responsabila, serioasa si in acelasi timp sociabila. Este de dorit sa aiba o dictie buna si sa fie o prezenta placuta, dand dovada de o capacitate buna de comunicare si relationare cu colegii.

Este important sa fie capabil/a sa isi stabileasca prioritatile printr-o buna auto-organizare. Cunoasterea pachetului OFFICE (Word, Excel, PowerPoint) este necesara pentru buna desfasurare a activitatilor zilnice.

Descrierea jobului

 evidenta avansurilor primite de la client si stornarea celor neincasate la final de luna; 

 diferite rapoarte punctuale solicitate de seful direct; 


Oferta:

Descrierea companiei

Compania Delta Studio a fost fondata in urma cu 25 de ani, in urma unei nevoi identificate in piata: nevoia de schimbare. Aceasta nevoie a pornit, in primul rand, din intimitatea fiecarui camin, iar de aici, compania a inceput sa ofere solutii integrate, conturandu-si o misiune simpla, dar cu substanta: Oameni fericiti prin design interior.

Aceasta misiune a ghidat compania inca din stadiul ei incipient. 25 de ani mai tarziu, nevoia de a crea confort, acolo unde petrecem cel mai mult timp, inca este sustinuta. Si de ce n-ar fi? Pana la urma, este in natura umana sa-si doreasca un confort, pentru o stare de bine.

Misiune: Oameni fericiti prin design interior.

Aplica la acest job!

(.doc, .docx, .pdf)
Am peste 16 ani si sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale mai sus solicitate, cu Termenii si Conditiile de Utilizare si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal.
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele Delta Studio