heart
baskey
Baterii cada

AMBA BATERIE CADA FREESTANDING

Cod furnizor: 535900575
Cod: BS37071 / Brand: KLUDI / Colectie: AMBA
Pret / buc: 5.306,08 lei
buc.
Pret total:
5.306,08 lei
Preturile contin TVA
Stoc disponibil: 0 buc
Termen de livrare 30 ZILE
adauga-l in wishlist
descriere si caracteristici
Baterie cada si dus monocomanda cu montaj stativ pentru cada izolata Diametru nominal: 15 mm Maner plin Cartus ceramic cu limitator de apa fierbinte Perlator S-pointer Cache M24X1 - unghiul de curgere al apei este reglabil, adaptandu-se la forme de lavoar diferite Comutator automat cada/dus Protectie impotriva fluctuatiilor de presiune a apei Furtun de dus Kludi Suparaflex Silver inclus Racorduri furtun dus: G 1/2 x G 1/2 x 1250 mm Para de dus Kludi Fizz 1S inclusa (cod 6760005-00) Nu include Setul de preinstalare pentru cada izolata Kludi Flexx.Boxx (cod 88088) Suprafata cromata
Cod:
BS37071
Material:
Alama
Finisaj:
Lucios
Culoare:
CROM
Utilizare:
FREESTANDING
Brand:
KLUDI
Colectie:
AMBA
Cod furnizor:
535900575
brand-image

 

KLUDI este specialistul în baterii de baie și bucătărie și în furnizarea de accesorii și soluții complete pentru baie. Compania a fost înființată în 1926 în localitatea Menden din Westphalia de Nord, Germania, unde peste 1000 de angajați duc astăzi mai departe tradiția și devotamentul firmei pentru calitate. 
 

Folosind cele mai noi tehnologii de proiectare și producție, specialiștii KLUDI se asigură că produsele lor protejează mediul și se ridică la înălțimea celor mai riguroase standarde de calitate și siguranță.

KLUDI definește standardele industriei încă din 1926, cu produse revoluționare și idei practice pentru baie și bucătărie. Multe dintre inovațiile existente pe bateriile și dușurile moderne își au originea în Menden, iar unele dintre ele se regăsesc și astăzi exclusiv la KLUDI.

 

Kludi a adus noutăți în domeniul său de activitate încă din 1926 cu ideile sale revoluționare și produse practice pentru baie și bucătărie. Multe dintre caracteristicile bateriilor și dușurilor moderne au fost realizate în Menden. Multe dintre ele sunt încă disponibile doar la KLUDI.
 

Bateriile KLUDI oferă zilnic calitate vieții prin formă, funcție și valoare. Și nu în ultimul rând permit utilizatorului să se bucure de experiența cu apa. Puteți găsi bateriile KLUDI în lanțurile hoteliere bine cunoscute, în spitale și clinici de excepție, în ansamble rezidențiale precum și în numeroase clădiri și spații publice din această lume. 
 

În acest context, bateria reprezintă o piatră de temelie în arhitectură, care se integrează în orice ambient, fără a fi însă în centrul atenției, dar constituind totuși punctul de interes central în amenajare.

 

     

 

cu ce poti combina acest produs
amenajari cu acest produs
Bliss
Bliss
Modern / arh. Manuel Saliche
VEZI DETALII
back-to-top
//';