heart
baskey
Asistent Coordonator Proiecte - Bucuresti

Candidatul ideal

 

Descrierea jobului

Pentru ca ne dorim sa facem oamenii fericiti prin design interior ne tratam clientii cu seriozitate. Aici intervine aportul tau in echipa Delta Studio.
Vei consilia clientii pentru stabilirea ofertei optime, te vei ocupa de buna desfasurare a vanzarii – intocmirea contractului de colaborare – facturare/lansare comenzi cat si de organizarea livrarii produselor dorite de acestia.
Pentru ca nimeni nu este perfect si dorim sa tindem spre perfectiune vei gestiona solicitarile primite din partea colaboratorilor tai.


Oferta:

 

Descrierea companiei

Delta Studio reflecta pasiunea pentru arta locuirii printr-o oferta ampla de produse de inalta calitate.
Colaborarea cu furnizori de top din intreaga lume asigura o permanenta aliniere la tendintele globale in amenajari interioare, iar atentia fata de spiritul romanesc se manifesta prin parteneriate cu profesionisti locali si dezvoltarea de noi capacitati de productie. In cei peste 20 de ani de la infiintare, Delta Studio s-a implicat in mii de proiecte de design interior, imprimandu-si de fiecare data entuziasmul pentru detalii si executii impecabile.

 

Aplica la acest job!

(.doc, .docx, .pdf)
Am peste 16 ani si sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale mai sus solicitate, cu Termenii si Conditiile de Utilizare si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal.
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele Delta Studio