heart
baskey
Baterii lavoar

BAULOOP BATERIE LAVOAR INALTA

Cod furnizor: 23764000
Cod: BL9 / Brand: GROHE / Colectie: BAULOOP
Acest produs nu mai face parte din oferta Delta Studio
descriere si caracteristici
instalare pe o singura gaura pentru lavoare înalte mâner din metal cartu? ceramic de 28 mm GROHE Longlife suprafata cromata GROHE StarLight aerator GROHE EcoJoy cu debit 5.7 l/min sistem rapid de instalare corp fara orificiu tija set de evacuare racorduri flexibile de conectare la apa
Cod:
BL9
Greutate:
5
Material:
Alama
Finisaj:
Lucios
Culoare:
CROM
Utilizare:
PENTRU BLAT
Brand:
GROHE
Cod furnizor:
23764000
Colectie:
BAULOOP
brand-image

 

 

 

Timp de mai multe decenii, GROHE s-a dedicat valorii brandului în ceea ce privește tehnologia, calitatea, designul și durabilitatea, ceea ce arată implicarea GROHE în crearea experiențelor excepționale și în asigurarea plăcerii pure a apei - “Pure Freude an Wasser”. 

Prin activitățile sale de inginerie, inovare și proiectare ferm ancorate în Germania, produsele GROHE poartă insigna de calitate "Made in Germany", consolidând în cele din urmă încrederea clienților în brand. 

Toate fabricile din rețeaua de producție GROHE utilizează inginerie de producție de înaltă precizie cu standarde ridicate GROHE. Astfel, GROHE se asigură că produsele sale se ridică la cele mai exacte cerințe în ceea ce privește manopera și funcționalitatea. 

 

 

 

 

 

Numai în ultimii zece ani, succesul GROHE a fost confirmat de peste 240 de premii de design și inovare, precum și de primele trei plasări printre "cele mai durabile companii germane din 2015". Numeroase proiecte de mare amploare din întreaga lume sunt echipate cu produse GROHE, mărturisind arhitecții, designerii și preferințele dezvoltatorilor pentru brand.

În 2014, GROHE a devenit parte a LIXIL Group Corporation, o companie cotată la bursă la Tokyo Stock Exchange. LIXIL este lider pe piața mondială în industria obiectelor sanitare și principalul furnizor de locuințe și materiale de construcție din Japonia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cu ce poti combina acest produs
back-to-top
//';