25% reducere la dormitoarele și dressingurile brandului italienesc Mercantini

Am pregătit o nouă promoție la mobilierul de dormitor și dressingurile brandului italienesc Mercantini. Beneficiezi de un discount de 25% la o comandă mai mare de 2500 euro, în showroom-urile Delta Studio din București și Cluj-Napoca.

Dormitor Eclipse

Fă-ți o programare de luni până vineri, în perioada 15 septembrie – 15 noiembrie, în București sau Cluj, și vino să îți alegi mobilierul preferat redus cu 25%.

Un beneficiu important este acela că, după ce achiziționezi un dressing, un arhitect te va îndruma în accesorizarea și compartimentarea cât mai eficientă a zonelor de depozitare, astfel încât să ai suficient loc și să te bucuri de un spațiu cât mai optimizat la tine acasă.

Dressing Antares A101

Mercantini este un brand producător de mobilă Made in Italy, de înaltă calitate, cu finisaje premium și detalii atent lucrate. Piesele de mobilier Mercantini au un design elegant și ergonomic, ce aduc în ambient un aer distins. Pe lângă estetica rafinată, mobila Mercantini este creată din dorința de a aduce soluții compoziționale personalizate. Colecțiile din portofoliul brandului oferă posibilitatea de a configura piesele de mobilier, astfel încât rezultatul final să întâmpine cu succes nevoia de locuire a fiecărei persoane.

Dressing Virgo V302

Portofoliul Mercantini Mobili – eleganța spiritului italienesc

Colecțiile de mobilă Mercantini se potrivesc în amenajări moderne și contemporane, cu multiple posibilități de configurare, într-o gamă largă de finisaje și culori.

Dormitoarele Mercantini oferă multiple soluții personalizate pentru fiecare nevoie de amenajare. Categoria dormitoarelor este compusă din 12 comode și noptiere și 24 de variante de paturi, care pot fi combinate în foarte multe moduri.

Dormitor Eclipse D02

În completare, soluțiile de dressinguri sunt inovatoare și putem spune, fără îndoială, că cel mai important avantaj al unui dressing Mercantini este posibilitatea de configurare a pieselor componente.

Dressing Foehn

Care sunt avantajele soluțiilor de mobilier Mercantini?

1. Linii de design clare și inovatoare

Eleganța descrie cel mai bine brandul Mercantini. Liniile de design definite, precise, realizate din materiale cu texturi plăcute la atingere și remarcabile din punct de vedere vizual, însuflețesc orice încăpere în care sunt amplasate. Așadar, aerul sofisticat caracteristic mobilierului italienesc este perfect redat în piesele Mercantini.

2. Forme modulare, ce dau naștere multiplelor soluții de design

Piesele de mobilier modulare sunt un atuu de necontestat, întrucât permit libertate și flexibilitate în amenajare. Mobilierul modular se adaptează cu ușurință spațiului și se pliază pe creativitatea și dorințele proprii.

Dressing Gemini G202

Aproape tot portofoliul Mercantini este caracterizat de această modularitate ofertantă. Însă, mai mult decât acest avantaj, produsele brandului sunt definite de eleganța culturii moderne italienești, aspect ce vine sub forma unei inovații – mobilier italienesc modular. A te juca, după propria-ți plăcere, cu formele și volumele “spiritului italienesc” este o adevărată plăcere.

3. Grandoarea stilului clasic italienesc, adaptat epocii contemporane

Mobilierul Mercantini se remarcă prin calitatea materiilor prime și capacitatea lor de a evoca epoca tradițională, folosind tehnologia viitorului.

Dormitor Eclipse M04

Gama largă de produse ce reinterpretează valorile tradiționale ale Italiei emană o atmosferă naturală, confortabilă și elegantă. Pasiunea pentru tradiție este redescoperită în stilul contemporan, cu sisteme bazate pe tehnologie de ultimă generație și un design minimalist, dar sofisticat.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.