VIDEO – Lansare Album „Lifestyle Design Interior 2019”

Joi, 13 decembrie 2018, am lansat Albumul anual „Lifestyle Design Interior 2019”, singura publicatie de acest tip pe piata din Romania. A treia editie a albumului reuneste 41 dintre cele mai reusite amenajari de interior realizate de arhitecti si designeri romani in 2018. Albumul poate fi previzualizat si comandat aici

Primele doua editii ale albumului anual au fost un adevarat succes, fiind apreciate de specialisti si publicul larg deopotriva. Albumul 2019 prezinta 41 de proiecte de amenajari interioare rezidentiale si HoReCa, diferite ca stil, suprafata, buget, abordare si natura (unele implica reabilitari, restaurari complexe sau constructii de la zero). Noutatea acestei editii o reprezinta sectiunea de proiecte HoReCa, zona proiectelor publice fiind in continua dezvoltare si oferind exemple spectaculoase de amenajare.

Fiecare proiect de amenajare prezentat in album este insotit de un sfat al arhitectului/designerului, referitor la amenajarea realizata de acesta, precum si de testimonialul beneficiarului. Albumul contine o serie de interviuri despre arhitectura si locuire, realizate cu arh. Dorin Stefan, arh. Anda Stefan, arh. Silvia Pintea si arh. Radu Negoita.

Cele 41 de proiecte din album sunt redate in ordine alfabetica, dupa numele biroului de arhitectura sau design interior care le semneaza.

Albumul se remarca prin calitatea premium a tipariturii si este comercializat la un pret de numai 29 lei, costurile fiind sustinute de Delta Studio si sponsori. Rolul publicatiei nu este unul comercial, ci de educare si informare a persoanelor care urmeaza sa isi amenajeze locuinta sau sunt pasionate de domeniu. Cei care citesc albumul vor descoperi care sunt tendintele in materie de design interior si care sunt motivele pentru care trebuie sa lucreze cu specialisti in domeniu.

Albumul va fi distribuit in toata tara prin librariile Carturesti, Inmedio, benzinariile OMV&Rompetrol, Aeroport si punctele de presa din Cora, Kaufland, Tabac Xpress, in showroom-urile Delta Studio si online pe emag.ro si deltastudio.ro.

La evenimentul de lansare din showroom-ul principal Delta Studio au participat peste 300 de invitati: arhitecti, designeri, colaboratori si clienti. Evenimentul a fost acompaniat de aranjamente Floria, preparate gourmet si bauturi fine de la Naan Food&Drink Studio, vinuri de la Crama Girboiu si cafea Dolce Gusto.

Proiectele din album sunt semnate de: 2deco Studio, Alexandra Crisan, Alfa Invest, Alina Aldea, Anda Stefan, Ateliero, COSS Studio, CraftHouse, Creative Interior, Cristiana Zgripcea, Cristina Micu, Cumulus, DAAA Studio, Enterprise AD, Eunice Pantea, Gavia Concept, Grosu Art Studio, Highlight, iDecorate Studio, Interiology, KiwiStudio, Laboratorul De Arhitectura, Magdalena Ancu, MB Studio, Miso Architects, Modulor, NBC Architect, Pick Two Studio, Pure Mess Design, Republic of Architects, Simona Ungurean, Space Casuals, Studio 2.1, Studio 28G.

Sponsorii albumului si ai evenimentului:

Alukönigstahl, Blum, Bosch, Brikston, Egger, Fir Italia, Franke, Grohe, Ideal Standard, Kerama Marazzi, Kludi, Laufen, Magniflex, Neff, Porcelanosa, Porta Doors, Ravak, Roca, Saint Gobain, Venis.

Parteneri: Crama Girboiu, Floria, LG, Nescafe Dolce Gusto, Naan Project.

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.