Acum in Showroom-ul nostru Principal – cele mai noi Colectii de Mobilier lansate la Salone del Mobile Milano 2018

Joi, 25 octombrie, am inaugurat 1.000 mp de noi ambiente in showroom-ul nostru principal. Vizitatorii pot vedea, in premiera in Romania, cele mai noi colectii de mobilier italian si spaniol, lansate in primavara la Salone del Mobile Milano. Colectiile expuse sunt acompaniate de cele mai noi finisaje, sanitare, baterii si solutii de amenajare inovatoare de la furnizori de top.

 

Dupa cum v-am obisnuit, in fiecare an reinnoim showroom-ul in acord cu cele mai noi tendinte de la targurile internationale de profil. La vizita noastra la Salone del Mobile Milano 2018 din aprilie, am vizitat cei mai importanti furnizori de mobilier pentru a selecta noi colectii. Intre noutatile expuse se numara mobilier realizat de cele mai importante branduri din industrie: Poliform, Gamadecor, Arketipo Firenze, Ditre Italia, CorteZari si Bontempi. Avem de asemenea si mobilier productie proprie, brandul nostru Formmat, reinterpretat anul acesta de arhitecti conform noilor tendinte.

Dragos Bonea, director general Delta Studio

„Anul acesta am investit 1 milion de euro in reamenajarea showroom-ului principal din Bucuresti. Acesta este un prim pas in strategia noastra de dezvoltare – ne propunem ca, in urmatorii doi ani, Delta Studio sa fie cel mai important reper in materie de amenajari interioare din Romania”, a declarat Dragos Bonea, director general Delta Studio.

arh. int. Cristina Golban

Cristina Golban, arhitecta de interior care s-a ocupat de reamenajarea showroom-ului impreuna cu arh. int. Oana Deacu, a declarat: „Ne-am propus sa cream un spatiu unitar, unde sa avem expuse branduri si stiluri diverse, prezentate astfel incat sa se subordoneze unui concept unitar. Consideram ca am pus in valoare fiecare piesa de mobilier, selectata de noi in aprilie 2018, la Targul de Mobila de la Milano”.

Mobilier nou de la Arketipo Firenze

Intre noile produse expuse se numara patru mobiliere de bucatarie, doua de la furnizorul spaniol Gamadecor si doua fabricate sub brandul Formmat.

Bucatarie Gamadecor

Timp de o luna, vizitatorii showroom-ului vor putea admira si achizitiona si o expozitie de produse luxury de la producatorii de sanitare si baterii.

Expozitia de produse luxury ramane in showroom timp de o luna

La evenimentul de inaugurare, intitulat #weareluxury, au participat peste 300 de invitati, care s-au delectat cu un concert Muse Quartet si o tombola cu premii.

Eveniment realizat cu sprijinul:

SuperSponsori: CorteZari, Franke, Ideal Standard, Keraben Grupo, Magniflex.

Sponsori: Brikston, Fap Ceramiche, Fir Italia, Gamadecor, Grohe, Ceramiche Keope, Kludi, Kuma, Poliform, Ravak, Tece.

Parteneri: Floria, Crama Girboiu, LG, Nescafe Dolce Gusto, Naan Project, Aura Natural Gold Water, Beautik, Murmur.

Parteneri media: Revista Luxury.

Mai multe fotografii de la eveniment AICI.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.