Alaturi de tanara generatie

Colegiul Național “Mihai Viteazu”  din Ploiești va fi beneficia de o renovare cu produse de calitate din categoria smart luxury. Printr-un parteneriat de șapte luni de zile încheiat între Delta Studio și echipa de baschet Asesoft, cei doi lideri, fiecare în domeniilor de activitate, se vor implica direct în renovarea spațiilor Colegiul Național “Mihai Viteazu” din Ploiești. Dacă Delta Studio va fi cea care va furniza materialele de construcție necesare renovării colegiului, membrii echipei de baschet vor fi prezenți pe șantier pentru a-și arăta recunoștința față de tinerii fani, dar și aprecierea pentru rezultatele lor deosebite.

Dragoș Bonea, directorul general Delta Studio motivează această acțiune de caritate: “Dacă ne dorim un sistem de învățământ modern este necesar ca și noi cei din mediul privat să ne implicăm. Așa vom arăta tinerei generații că inițiativa, acțiunea și faptele sunt importante. Noi, românii suntem cei care ne putem schimba destinul în bine, sprijinindu-ne reciproc. Mă bucur că am avut ocazia să legăm acest parteneriat, cu atât mai mult cu cât sunt un susținător al calității și performanței în toate domeniile, iar Asesoft Ploiești este un nume de referință. Împreună avem oportunitatea să motivăm tânăra generație, să-i arătăm că avem încredere în ea, cu atât mai mult cu cât vorbim despre liceenii talentați ai unuia dintre cele mai bune colegii ale României”.

De ce v-am anunțat despre asta? Pentru că despre lucrurile bine intenționate se aude mai puțin, dar și pentru că vrem să vă încurajăm pe cei care ne citiți blogul să luați parte la acțiuni caritabile sau să vă implicați ca voluntari, atunci când există proiecte care pot schimba în bine viața românilor și aspectul clădirilor noastre publice. (foto iploiesti.ro)

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.