Am lansat a cincea ediție a albumului anual „Lifestyle Design Interior”

Continuăm tradiția anuală din luna decembrie și lansăm albumul ce reunește unele dintre cele mai reușite proiecte de design interior semnate de arhitecți și designeri din România în 2020. Anul acesta marchează o colaborare în exclusivitate cu designerul internațional Karim Rashid, care semnează coperta și ilustrațiile din interior.

Ediția de anul acesta are un număr record de 392 de pagini și prezintă 50 de proiecte rezidențiale de top din toată țara, cu sfaturi de la specialiști pentru fiecare proiect în parte. Două dintre proiecte au fost premiate la Anuala de Arhitectură București 2020, iar alte două la European Property Awards 2020-21, nivelul regional al International Property Awards.

Albumul cuprinde interviuri în exclusivitate cu arhitecți și designeri de top: un interviu cu Karim Rashid despre designul în pandemie, un interviu cu arhitectul Dorin Ștefan despre Artă și Frumos, un material despre Anuala de Arhitectură București, realizat de arhitectul Emil Ivănescu, președintele OAR București, un interviu cu arhitectul Alexandru Adam despre evoluția și provocările în designul de interior, precum și un dialog cu arhitectul Victor Grosu despre amenajările HoReCa în 2021.

Ca în fiecare an, proiectele sunt prezentate în ordine alfabetică, după numele biroului de arhitectură sau design: Acos Design, Ada Tache, AITO, Alexandra Nicula Interiors, Alfa Invest, Artline, Atelier MASS, Ateliero, AXS Studio, Beelive Design, By Concepto Mobili, Cindy Gal, City Project, CRAFTR, Creativ Interior, Cristiana Zgripcea Interior Design, Cristina Micu Interior Design, Delta Studio Design, Diez Office, Dofinteriors, Eunice Pantea, Formart Interior Design, Gavia Concept, Hamid Nicola Katrib, ID Design Studio, iDecorate, In Situ, Inedit.works, Inland Deco, Interiology, IP Design, Laurențiu Paicu Interior Design, LSD Living Spaces Design, Mihaela Zahariea, MiSo Architects, MP Atelier de Design, Open Pixel Studio, Postolache Zahalca Arhitectura, Prographic Architecture Studio, Pure Ambiance Architecture & Design, Pure Mess Design, Răzvan Bârsan + Partners, Reflex Architecture, Schlotter Art Form, Spatiograf, Studio 2.1, Studio3Plus, Studio 11, VATRAA.

Lansat prima dată în 2016, albumul anual de design interior Delta Studio s-a impus rapid ca referință în rândul publicațiilor din acest domeniu, prin selecția riguroasă a proiectelor dar și abordarea editorială. Adresat pasionaților de design de interior dar și publicului larg, albumul reprezintă o sursă de inspirație valoroasă pentru amenajările de interior și un reper pentru tendințele anuale în domeniu.

Publicația costă 49 lei și poate fi cumpărată din showroom-urile Delta Studio, de pe www.deltastudio.ro, din Librăriile Cărturești și de pe www.carturesti.ro.

Albumul este tipărit cu sprijinul partenerilor Kerama Marazzi, Laufen, Porcelanosa Grupo. Sponsori principali: Ferro, Franke, IQOS, Kludi, Ravak, Wienerbeger. Sponsori: Alukönigstahl, Argenta, Barlinek, Blum, Cocif, Coverlam, Dalet, Fibrex, Formmat, Grohe, Keraben, Keramyth, Kessel, Kronospan, Norda Shop, Orac Decor, Porta Doors, Roca și Sense.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.