Am lansat Cooking Studio, in parteneriat cu Franke

Joi, 28 februarie, am inaugurat Cooking Studio – un spatiu cochet din incinta showroomului nostru principal din Str. Progresului nr. 1-3, Bucuresti, creat in parteneriat cu Franke.

Evenimentul de lansare a fost conceput ca o cina intre prieteni. Cu aceasta ocazie, castigatoarea MasterChef Romania 2013, Aida Parascan, a gatit cateva preparate delicioase, iar jurnalistul Horia Ghibutiu a delectat publicul cu povesti din bucatarie.

La Cooking Studio vor avea loc periodic ateliere de gatit sustinute de Aida Parascan. In luna martie se vor desfasura 11 ateliere de gatit: Atelier de gatit dulciuri (tort de ciocolata si bomboane de ciocolata), bucatarie japoneza/sushi, fructe de mare, bucatarie chinezeasca. Saptamana 25-29 martie va fi dedicata copiilor, in cadrul Scolii Altfel. Doritorii se pot inscrie la 0787.327.725 sau marketing@deltastudio.ro.

 

Cooking Studio este realizat de Delta Studio, lider in domeniul amenajarilor de interior in Romania, si Franke, lider mondial in domeniul furnizarii de sisteme inteligente pentru bucatarii. Prin acest parteneriat, Delta Studio si Franke isi doresc sa promoveze gatitul usor, sanatos si natural, in bucatarii create in acord cu normele contemporane de functionalitate si estetica.

Amenajat de arhitectii de interior Delta Studio, Cooking Studio-ul este dotat cu mobilier de bucatarie Formmat, fabricat de Delta Studio, accesorizat cu electrocasnice Franke, proiectate pentru iubitorii de design. Decorul modern este creat in acord cu tendintele actuale in design interior. Vizitatorii Cooking Studio pot testa si interactiona cu electrocasnicele de ultima generatie Franke, in timp ce invata sa gateasca si se relaxeaza alaturi de ceilalti participanti.

Franke sustine gatitul sanatos, oferind calitate si gust in bucatarie. Tehnologia Dynamic Cooking permite prepararea alimentelor fara ca acestea sa-si piarda calitatile naturale (atat proprietatile nutritive, cat si cele legate de aspect si gust). Cuptoarele Crystal sunt dotate cu inovatoarea Dynamic Cooking Technology, ce permite prepararea unui numar nelimitat de preparate in modul Automat, folosind cele 37 retete presetate si cele 18 meniuri complete. Plitele cu inductie Smart ajuta la economisirea de timp si de energie, eficienta fiind aproape maxima; 90% din energia absorbita este transformata in caldura, fara pierderi. Hotele pentru insula sunt fabricate in totalitate din inox si se potrivesc in orice bucatarie moderna.

Cu o experienta de peste 20 de ani, Delta Studio este lider si reper important pe piata amenajarilor interioare de lux din Romania, avand 12 showroom-uri in noua orase din tara. Proiectul Cooking Studio se inscrie in demersul Delta Studio de sustinere si promovare a tendintelor in design interior.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *