VIDEO – Amenajare Penthouse – Pure-Mess Design

Va prezentam o amenajare de penthouse spectaculoasa, realizata de arhitectii de la Pure-Mess Design. Suprafata utila a acestui penthouse situat in complexul NewTown Residence este de 130mp, iar bugetul de amenajare s-a ridicat la aproximativ 110000 eur.

Arh. Sergiu Califar de la Pure-Mess Design este cel care ne-a prezentat amenajarea.

Amenajarea este realizata pentru o familie cu doi copii, foarte dinamica si complexa ca activitati. De la bun inceput, beneficiarii si arhitectii au stabilit un buget si o directie. Insa, pe masura ce beneficiarii s-au apropiat de lumea designului interior si au inteles multitudinea de solutii, culori, texturi si piese custom made existente, arhitectii au fost invitati sa faca aceasta amenajare ca si cum ar fi pentru ei, fara sa tina cont de buget. Rezultatul este pe masura acestei invitatii curajoase: spectaculos.

Penthouse-ul este structurat pe doua niveluri. La primul etaj se afla zona de zi, cu un living deschis catre bucatarie.

Amenajare penthouse – primul nivel

In zona de zi s-a dorit un spatiu de recreere si a disparut ideea de masa de dining, deoarece familia nu petrece mult timp acasa pentru a lua masa. Bucataria este conturata de o insula, pozitionata chiar pe mijlocul incaperii. S-a ales un mobilier de bucatarie modern.

In felul acesta, spatiul din jur poate fi exploatat extrem de eficient: insula serveste atat ca loc de luat masa, cu scaune de bar, cat si ca zona de lucru si spatiu de depozitare.

Zona de zi este continuata cu un birou, ce serveste si ca loc de recreere. Aici, clienta si-a dorit un spatiu in care sa poata petrece timp cu cei mici. La primul nivel se regaseste si o baie de serviciu, cu un perete de accent finisat cu mozaic Sicis.

Amenajare penthouse – al doilea nivel

La etaj se afla cele trei dormitoare, doua bai si un dressing. Primele doua dormitoare sunt destinate copiilor, ce impart o baie comuna, decorata extrem de ingenios.

Camerele copiilor sunt amenajate extrem de creativ. Pentru dormitorul baiatului, s-a ales un design original, inspirat de vestiarele americane. Camera copilului include chiar si un cos de baschet.

Camera pentru fetita este mai sensibila, ea avand ca hobby-uri patinajul si baletul. S-a optat pentru forme, texturi si culori mai pastelate, care sa ofere spatiului fluiditate.

In dormitorul matrimonial, peretele cu tablia patului mascheaza un dressing incapator. Dormitorul matrimonial a fost restrans pentru a oferi mai mult spatiu baii.

Baia matrimoniala a devenit astfel mai generoasa si cuprinde atat o cada, cat si un dus.

Fiecare spatiu al acestei case are povestea lui si este complet personalizat. Clientii au fost extrem de incantati de amenajare, deoarece reflecta din plin toate dorintele lor, atat functionale cat si estetice.

Abonati-va la canalul nostru de Youtube pentru a urmari si alte amenajari de interior!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *