Amenajare spectaculoasa pentru Iaki SPA Mamaia, arh. Oana Tapu!

Oana Tapu este o tanara arhitecta pasionata de frumos, util si nu in ultimul rand de natura umana. A absovit facultatea de arhitectura in 2004 si dupa obtinerea dreptului de semnatura, impreuna cu cativa colegi  a infintat  Studio10.
Studio10 este un brand dedicat arhitecturii si design-ului, in spatele caruia o echipa de oameni creativi si pasionati modeleaza spatiile prin forme si culori, texturi si volume, generand alaturi de clienti experiente unice. Oferim clientilor solutii complete pentru amenajari, servicii de proiectare si consultanta,  cu o implicare optimista in toate fazele, de la concept pana la detaliile de executie, un studio care sustine integrarea armonioasa in natura, prin mentinerea unui cadru de dezvoltare sustenabil“ Arh Oana Tapu.

In colaborare cu Delta Studio a realizat cu succes numeroase amenajari interioare de locuinte  si spatii publice, printre care as mentiona un proiect cu totul aparte: Iaki SPA.

Prin reamenajarea centrului de relaxare si tratament Iaki SPA Mamaia, la doar 20 m de plaja, beneficiarii si-au dorit sa ofere turistilor nu doar servicii variate si de calitate superioara, ci o experienta completa de relaxare, care sa-i ajute sa se detaseze de ritmul frenetic de zi cu zi. Investitia s-a realizat in parteneriat cu Guvernul Romaniei, avand la baza un proiect pentru accesarea fondurilor de dezvoltare regionala.

Iaki spa _09

Alaturi de serviciile si facilitatile de care se bucura clientii, prin acest proiect de amenajare au fost integrate intr-un spatiu existent toate echipamentele necesare tratamentelor prin numeroase tipuri de masaje si tratamente corporale (relaxare, cu pietre vulcanice, s.a.) si procedurilor de hidroterapie, cromoterapie, dus vichy, sauna umeda si uscata, dus emotional, dus cervical, jacuzzi si piscina interioara incalzita, iar zonele de fitness, aerobic si spinning au fost dotate cu echipamente de ultima generatie.

Iaki spa _07

Totul se realizeaza intr-un ambient nou, in care tonurile calde si naturale, lumina si umbra, precum si designul minimalist al mobilierului creeaza decorul perfect pentru relaxare.
Cromatica este specifica fiecarui tip de spatiu, pe un fundal neutru, cat mai apropiat de natura. Pentru toata zona de tratament s-au folosit nuante de bej-cafeniu pentru a genera un efect de relaxare, iar pentru zonele active de fitness, aerobic si spinning, pardoseala stimuleaza energetic prin portocaliul intens.
In zona de piscina predomina piatra bej si finisajele de lemn. Insertiile de bleu – turquoise genereaza o stare de bine, o senzatie relaxanta si meditativa, fiind in acelasi timp o culoare ce ne poarta gandurile catre apa, elementul principal al unui SPA, caci denumirea acestui tip de spatiu vine din latinescul Sanitas Per Aqua / Sanatate Prin Apa.

Iaki spa _06

Iaki spa _05

Iaki spa _04

Iaki spa _03

Iaki spa_01

Iaki spa _08

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.