Open space cu living si bucatarie amenajat in stil clasic - Delta Studio - apartament showroom ansamblul Carmen Sylva Royal Class Apartments Bucuresti

Apartament Showroom din ansamblul exclusivist „Carmen Sylva”, amenajat de Delta Studio

Echipa Delta Studio a amenajat recent un apartament showroom din Ansamblul Rezidential „Carmen Sylva Royal Class Apartments” din București. Apartamentul are o suprafata utila de 109 metri patrati, dispusi in patru camere si trei bai. Amenajarea urmeaza o imbinare de elemente clasice si moderne, in acord cu zona si conceptul proiectului imobiliar.

Ansamblul Rezidential Carmen Sylva din Bucuresti

Proiectul imobiliar este situat intr-o zona istorica a Capitalei, in vechiul cartier evreiesc. Dezvoltatorii declara ca fatada noului imobil va fi refacuta integral mentinand elementele decorative si respectand tehnicile de constructie care o definesc.

Interiorul imobilului este unul luxos, cu spatii generoase, ce imbina armonios istoria cu trasaturile contemporane de locuire. In amenajarea apartamentului showroom s-a tinut cont de toate aceste elemente-cheie, iar spatiul rezultat este unul foarte elegant.

Open space-ul include bucataria si locul de luat masa

Open space cu living si bucatarie amenajat in stil clasic - Delta Studio - apartament showroom ansamblul Carmen Sylva Royal Class Apartments Bucuresti

Suprafata ampla a open space-ului a permis creionarea unor zone diferite: bucatarie in forma de L, dining si zona de relaxare. Ferestrele generoase, de sus pana jos, permit luminii naturale sa inunde spatiul.

Open space cu living si bucatarie amenajat in stil clasic - Delta Studio - apartament showroom ansamblul Carmen Sylva Royal Class Apartments Bucuresti (2)

Mobilierul de bucatarie in stil clasic este Formmat, fabricat de Delta Studio la Piatra Neamt, din lemn masiv. Modelul clasic Baron este accesorizat cu electrocasnice Franke, in stil retro, cu finisaj negru mat. Parchetul stratificat in nuanta stejar este de la Barlinek si accentueaza nota eleganta a interiorului, alaturi de vopseaua si profilele decorative folosite pentru pereti.

Open space cu living si bucatarie amenajat in stil clasic - Delta Studio - apartament showroom ansamblul Carmen Sylva Royal Class Apartments Bucuresti (3)

Zona de dining este amplasata spre fereastra, pentru a beneficia de lumina naturala pe parcursul zilei. Masa cu blat de sticla si picior metalic este o insertie moderna binevenita, alaturi de scaunele Flexmat cu tapiterie catifelata Navy Blue.

Open space cu living si bucatarie amenajat in stil clasic - Delta Studio - apartament showroom ansamblul Carmen Sylva Royal Class Apartments Bucuresti (9)

Peretele din fata canapelei este acoperit cu o vopsea decorativa albastru inchis, nuanta ce dialogheaza cu scaunele.

Open space cu living si bucatarie amenajat in stil clasic - Delta Studio - apartament showroom ansamblul Carmen Sylva Royal Class Apartments Bucuresti (7)

Dormitor in nuante senine

Dormitor elegant amenajat de Delta Studio - apartament showroom ansamblul Carmen Sylva Royal Class Apartments Bucuresti (1)

Parchetul stratificat continua in dormitor, oferind unitate amenajarii. Zona de noapte mentine linia eleganta, clasica, prin nuantele neutre folosite pentru draperii, mobilier si accesorii. Patul Precious are tapiterie bej iar noptierele au un model delicat.

Dormitor elegant amenajat de Delta Studio - apartament showroom ansamblul Carmen Sylva Royal Class Apartments Bucuresti (4)

Deasupra noptierelor, pendulele elegante albe par ca plutesc.

Dormitor elegant amenajat de Delta Studio - apartament showroom ansamblul Carmen Sylva Royal Class Apartments Bucuresti (5)

Cele trei bai sunt amenajate in stil modern

Stilul clasic din zona de zi si noapte este intrerupt de cele trei bai, amenajate in stil modern, minimalist, cu placi ceramice inspirate de natura.

Baie moderna cu faianta tip lemn si gresie tip parchet Porcelanosa - Delta Studio

Baia cu finisaje tip lemn e un spatiu confortabil si primitor. Peretele cu cada este placat cu faianta Taco Oxford Natural de la Porcelanosa, iar peretele cu lavoarul cu faianta Liston Oxford Natural. Pe ceilalti pereti este faianta Harlem Caliza, iar pe jos gresie portelanata tip parchet Oxford Natural. Obiectele sanitare sunt de la Laufen, iar bateria si setul de dus de la Hansgrohe.

Baie moderna gri dus cu scurgere in pardoseala - Delta Studio - apartament showroom

Baia cu finisaje tip ardezie imbina in mod inspirat placi de faianta si gresie din colectia Mirage de la Venis – Porcelanosa Grupo. Dusul este de tip walk in, cu paravan de la San Swiss. Mobilierul este Slim Eco de la Dalet, cu finisaj tip stejar.

Baie moderna gri dus cu scurgere in pardoseala - Delta Studio - apartament showroom ansamblul Carmen Sylva Royal Class Apartments Bucuresti (3)

Si in baia cu finisaje deschise s-au folosit placi ceramice de cea mai buna calitate, de la Porcelanosa. Colectia de gresie si faianta Prada White compune un spatiu seren si minimalist.

Baie cu finisaje Porcelanosa crem Delta Studio

Vasul de toaleta suspendat rimless, bideul suspendat si cada sunt de la Laufen, colectia PRO. Bateriile sunt Hansgrohe, iar mobilierul Dalet.

Baie moderna crem cu cada - Delta Studio - apartament showroom ansamblul Carmen Sylva Royal Class Apartments Bucuresti (2)

Faianta Mombassa Prada White de la Porcelanosa este un model 3D, in relief, care adauga un efect dinamic interiorului.

Apartamentul are si un birou, amenajat in nota moderna.

Detaliile pretioase si imbinarea de stiluri si finisaje fac ca amenajarea acestui apartament showroom sa fie apreciata de toti cei care viziteaza ansamblul imobiliar. 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *