Arta Bucatariilor Contemporane – colectia Frames by Franke

Stim bine ca bucataria contemporana nu mai este doar un loc de preparare a hranei, ci un microunivers de petrecut timp pretios alaturi de cei dragi. Iar amenajarea de bucatarie este esentiala in atmosfera creata si imbunatatirea timpului petrecut aici.

Evolutia tehnologiei pe toate planurile ne-a permis tuturor sa avem o viata mai usoara. Am castigat datorita tehnologiei: viteza, eficienta si performanta. Si daca de-a lungul timpului, Franke s-a preocupat mereu de optimizarea proceselor in bucatarie, acum a facut un pas in plus. Home nu mai este doar Home. Ci a devenit Smart Home cu ajutorul gamei Frames by Franke. Si inainte, bucatariile Franke erau un loc al performantei si al eficientei, insa acum, inteligenta este calitatea principala care defineste intreaga gama Frames.

Familia Frames by Franke este gama premium a brandului elvetian Franke. Gama contine o varietate foarte mare de plite, cuptoare, hote, chiuvete, baterii si accesorii care permit obtinerea a mii de combinatii usor de adaptat oricarui stil si oricaror preferinte estetice. Frames nu este doar o gama Smart, ci este si o gama stilata si rafinata. Pentru ca da… conteaza mult ce se gaseste in interior, dar aspectul este cel care te face sa te apropii pentru a cunoaste mai mult interiorul.

Din cadrul acestei game, cel mai mult iese in evidenta cuptorul cu ecran TFT si tehnologie Dynamic Cooking patentata de Franke. Cu ajutorul acestei tehnologii, orice bucatarie obisnuita devina brusc una inteligenta si inovatoare. Ea permite prepararea simultana pe patru niveluri a patru feluri diferite de mancare. Datorita acestei tehnologii, aromele nu se amesteca chiar daca se prepara in acelasi timp peste si o prajitura, de exemplu. Nimeni nu ar fi visat la asa ceva cu cateva decenii in urma.

Functia de curatare prin piroliza face extrem de usoara intretinerea cuptorului. Ce ar fi o bucatarie smart fara un proces de curatire rapida la fel de smart? Pentru amatorii de mancare sanatoasa, functia Wellness pastreaza caracteristicile nutritive ale alimentelor. Intr-o casa smart traieste intotdeauna o familie la fel de smart, care are grija de sanatatea membrilor ei. Cuptorul a obtinut premiul IF Design Award 2016 si Kitchen Innovation of the Year 2016 pentru design, inovatie si functionalitate.

Plita si hota comunica intre ele, puterea hotei adaptandu-se automat in functie de cerintele utilizatorului in conformitate cu nivelul de putere al plitei. Intr-o bucatarie cu adevarat smart, toate echipamentele functioneaza ca o echipa extraordinara. Hota este invizibila, atat timp cat aceasta nu este in uz si poate fi reglata pe doua nivele de inaltime care se potrivesc cu dimensiunile vaselor de gatit atunci cand este in functiune. Pentru ca uneori, cele mai smart lucruri din casa actioneaza din umbra.

Familia Frames by Franke este completata de chiuvete din inox, baterii si accesorii care fac viata mai usoara in bucatarie. Mai usor, mai rapid si categoric, mult mai Smart!,

Electrocasnicele Franke sunt disponibile prin Delta Studio.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.