Baia. Intimitate si relaxare

Sala de baie apare catre anul 1880 in locuinta burgheza; este locul cel mai secret, unde, eliberat de brasiera, corset, peruca sau proteza dentara, individul poate sa se vada in desavarsita lui nuditate.Este un privilegiu al clasei avute, care descopera in cele din urma beneficile sarurilor si uleiurilor…primul pas catre terapiile cu arome este facut…

De atunci lucrurile au evoluat simtitor: camera de baie contemporana imbina cu succes luxul si estetica intr-o maniera cat mai functionala; preocupat de spatiu, individul incarca sa-l maximizeze si in acelasi timp sa-i imprime eleganta. Mobilierul de baie si-a depasit de mult functia utilitara; orice designer este in cautare de forme, materiale ori texturi care sa imprime unicitate si rafinament produselor nou create. Mai multe modele de mobiliere de baie puteti vedea aici iar mai multe idei de amenajare baie aici.

Totul vorbeste despre experiente senzoriale in spatiul intim al baii: programe de hidromasaj, efecte bioterapeutice , cromoterapie, meloterapie etc; orice forma de relaxare este imbratisata de individul care escaladeaza culmi citadine, respira aer poluat ori e dominat de angoase globale.

Spatiul baii in conceptul Delta Studio capata valente noi. Aceasta camera destinata pana mai ieri igienei, se poate transforma intr-un mic centru de Home SPA. Consilieri, arhitecti si specialisti in montaj va asteapta pentru a reconstitui un ambient in care nonconformismul sau atmosfera intima familiara sa fie reunite sub semnul ultimelor tendinte in designul ambiental.

Unii dintre noi sunt in cautarea armoniilor vizuale oferite de asortarea componetelor, ca forma si culoare, altii prefera linii moderne sau rustice, suprafete lucioase satinate sau asre, transparente semitransparente sau opace.

Din orice categorie ati face parte, placajele ceramice pe care le propunem atrag atentia prin cromatica variata, de la culorile tonice, revigorante, pana la  cele neutre, subtile. Obiectele sanitaere, mobilierul si accesoriile impresioneaza prin formele si materialele neconventinale din care sunt realizate.

O camera de baie merita totul!

367_O2

 

Amenajare cu placi Provenza Deco. Le gasiti aici

311_42_P-Oxo Garden Arena+-Marmi Moka_31,6x90cmH_cr

Placi OXO Garden de la Porcelanosa. Le gasiti aici.

259_P-Liston_Oxford_Natural-Porland_Caliza31,6x90cm_H

Placi ceramice Oxford de la Porcelanosa. Le gasiti aici

27_27_965549600_cr

Placi ceramice Firenze de la Porcelanosa. Le gasiti aici

45_Ona Natural - Montana Cottage H_cr

Colectia Ona de la Venis. Gasiti placile aici

46_Nacare Gris+-Deco_H_cr

Colectia Nacare de la Venis. Placile le gasiti aici

363_boutique_ceramica_para_revestimeintos_en_banos

Colectia Metropol Boutiq.

369_PALACIO MOSAICO

Colectia Palacio  de la Dalet. Placile le gasiti aici

362_29516_02

Colectia Cementi de la Natucer. Placile le gasiti aici

318_37_P-Joyfull

Colectia JoyFull de la RAk.

Placile prezentate se gasesc in oferta showroom-urilor Delta Studio.

Error: Contact form not found.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.