Bibliotecile metalice Bontempi – adaptabile oricărui stil de amenajare

Biblioteca și spațiile de depozitare spun multe despre noi. Ceea ce ne place să citim și relația noastră cu ordinea sau dezordinea, în unele cazuri, ne caracterizează fie că suntem conștienți sau nu. Unele persoane își aranjează cărțile în ordine alfabetică strict după titlu sau autor, alții le grupează după genul literar în care se înscriu, în timp ce alte persoane le sortează în funcție de culoarea copertii.

Un lucru este cert. Cu toții avem nevoie de biblioteci și de dulapuri moderne pentru a depozita colecția noastră de cărți și reviste, care nu sunt niciodată prea multe. Soluția este o piesă de mobilier functională, cu un design desprins din stilul general al amenajării, care ne permite să le păstram la îndemână, într-un mod estetic.

Chiar și în era digitală, plăcerea de a parcurge paginile unei cărți bune și de a mirosi paginile tipărite rămâne un obicei irezistibil pentru mulți dintre noi. Bibliotecile moderne, suspendate sau de perete specifice unui living și altor încăperi nu sunt așadar niște simple piese de mobilier. Gândiți-vă doar la câte obiecte, în plus față de cărți depozităm, transformând rafturile într-un raion al amintirilor.

Suveniruri, mici obiecte de design, fotografii, o bibliotecă modernă trebuia să aibă un design elegant care le poate integra printr-o manieră subtilă. Nu în ultimul rând, bibliotecile reprezintă, de asemenea, un element important pentru a completa piesele de mobilier și a defini spațiul, separându-l și creând jocuri interesante de lumină și umbre.


Prin design-ul său ușor și elegant, fără a părea greoi, biblioteca Bontempi Casa oferă cadrul ideal pentru a încadra cărțile și alte obiecte precum niște lucrări de artă, evidențiându-le discret.

Biblioteca Lexington cu structură metalică lăcuită

Lexington este un exemplu de bibliotecă modernă și dinamică, a cărei structură de metal lăcuită este disponibilă în diferite finisaje și dimensiuni, cu module care se pot extinde în funcție de necesitatea proprietarului. Pentru a-l personaliza, puteți alege rafturile din metal lăcuit împreună cu SuperCeramic, SuperMarble, metal acoperit cu piele, furnir de lemn sau cristal. Cu atât de multe posibilități de personalizare, este într-adevăr o piesă de mobilier “pe viață” care poate fi extinsă (sau redusă) în funcție de dimensiunea colecției dvs. de cărți, căreia îi puteți schimba aspectul datorită rafturilor adaptabile.

Biblioteca HopHip cu structură de metal lăcuit; și blat din cristal sau cristal rezistent la zgârieturi

 

Atunci când alegem o bibliotecă modernă pentru living, vă recomandăm să luați în considerare câteva sfaturi generale despre cum să amenajați livingul. Dacă spațiul este unul generos și cuprinde multe elemente, încercați să obțineți o armonie genereală, să stabiliți o relație între ele.

O combinație ideală, în acest sens, poate fi biblioteca Hip Hop cu mesele din aceeași familie. Designul modern, accentuat prin forma redusă și suprafața sa de sticlă, evidențiază ideea unui mediu rafinat, construit cu dragoste pentru detalii. Combinându-l cu forme variate în diferite dimensiuni, este un element de mobilier foarte ușor de integrat în orice încăpere a unei locuințe.

 

Descoperiți produsele Bontempi aici.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.