Call for Porcelanosa Projects: Un nou proiect editorial semnat Delta Studio – ROMANIAN INTERIORS BOOK – Porcelanosa Living

Grupul Porcelanosa este astăzi o referință importantă în domeniul arhitecturii și designului de interior atât pe piața spaniolă, cât și pe piața internațională. Valori precum inovația și calitatea, alături de încrederea acordată profesioniștilor calificați au contribuit la diversificarea producției Porcelanosa, rol cheie în extinderea grupului de la producția de plăci ceramice la o gamă largă de produse: obiecte sanitare, mobilier de bucătărie, materiale de înaltă tehnologie și soluții de construcții de ultimă generație pentru o arhitectură contemporană.

Parteneriatul între Delta Studio și Porcelanosa Grupo este unul de lungă durată și fructuos și a reprezentat motorul pentru multe proiecte frumoase și evenimente ce au constituit un reper în designul interior pe piața din România. Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniu, misiunea noastră este să îi facem pe oameni fericiți prin design interior.

Anul acesta ne-am propus să celebrăm colaborarea între Delta Studio și Porcelanosa Grupo printr-un nou proiect editorial semnat Delta Studio: ROMANIAN INTERIORS BOOK – Porcelanosa Living.

Publicația își propune să reunească cele mai expresive proiecte din România în care produse ale brandurilor Porcelanosa au fost integrate cu succes în design, cu un rezultat care evocă principiile Porcelanosa: eleganță, atemporalitate, echilibru.

Proiectul editorial va fi alcătuit din 3 secțiuni: Ansambluri rezidențiale / Amenajări interioare / HoReCa. Singura condiție pentru înscriere constă în includerea în proiect, indiferent de destinația spațiului (baie, hol, grup sanitar, living etc.), a unor produse ale brandurilor din grupul Porcelanosa, respectiv: Porcelanosa, Venis Projects, Gamadecor, Krion, L’antic Colonial, Butech, Noken, Urbatek.

Pentru că ne dorim ca publicația să fie un manifest pentru un stil de viață sinonim cu brandul Porcelanosa, proiectele vor fi publicate în integralitate, prin includerea tuturor spațiilor, și nu doar a zonelor în care au fost integrate exclusiv produse Porcelanosa. 

Invităm arhitecții și designerii de interior să trimită până la data de 1 noiembrie 2021 la adresa marketing@deltastudio.ro minim 10 fotografii (randările 3D nu sunt acceptate) cu proiectele lor în care au optat pentru calitatea și designul Porcelanosa, cu indicarea tuturor produselor și a brandurilor din grupul Porcelanosa sub care acestea sunt comercializate, precum și a categoriei în care doresc să participe.

Proiectele publicate vor fi selectate împreună cu reprezentanții Porcelanosa Grupo. ROMANIAN INTERIORS BOOK – Porcelanosa Living va fi distribuită național prin cele 10 showroom-uri Delta Studio pentru promovarea designului contemporan de calitate.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: marketing@deltastudio.ro.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.