Toate locurile din campania #SmartLuxury au fost ocupate. Va multumim!

#BeSmart #SmartLuxury

Toate locurile din campania #SmartLuxury au fost ocupate. Va multumim!

#BeSmart #SmartLuxury

Beneficiile campaniei #SmartLuxury

Acum poți beneficia de consultanța arhitecților Delta Studio, de condiții speciale de achiziție a produselor și de un set complet de servicii pentru amenajarea ta.

1. Consultanță gratuită din partea unui arhitect de interior

Un arhitect de interior din echipa DeltaStudio te va ajuta cu:
• Selecție și ofertă produse
• Moodboard culori și texturi / Randare baie
• Plan mobilare și detalii tehnice
• Volumetrie 3D și schițe

2. Discount de minimum 20% la majoritatea produselor (Recomandările noastre)

Beneficiezi de un discount semnificativ la produse selectate de la branduri internaționale de top. Finisaje, obiecte sanitare, mobilier și multe altele

3. 30% discount la serviciile de proiectare

Arhitecții interni ai companiei sunt pregătiți să te ghideze în crearea proiectului tău – de la amenajarea în ansamblu până la cele mai importante detalii

4. Depozitare gratuită, până la finalul anului, pentru toate produsele achiziționate

Dacă vrei să beneficiezi acum de ofertele speciale dar începi amenajarea mai târziu, îți păstrăm gratuit în depozitul nostru produsele achiziționate, până la finalul anului. Livrarea o facem atunci când ne anunți.

5. Album gratuit - Lifestyle design interior

În pregătirea proiectului tău, îți oferim o resursă importantă pentru inspirație: 50 dintre cele mai reușite amenajări de interior recente prezentate într-un album de excepție.

Toate locurile au fost ocupate

100

locuri rezervate

0

locuri rămase

100

locuri disponibile

Timp rămas până la încheierea campaniei

Ai la dispoziție
tot anul 2020 pentru amenajarea ta

Planurile tale sunt importante pentru noi. Odată ce ți-ai rezervat locul în campanie, poți alege când este cel mai potrivit moment să începem proiectul împreună.

Apr
Mai
Iun
Iul
Aug
Sep
Oct
Noi
Dec

Condiții de participare

Coș de cumpărături cumulativ
de minim 15.000 lei

Dacă te înscrii în campania noastră, poți face una sau mai multe achiziții pe toată durata anului, în funcție de planurile tale. Atunci când valoarea cumpărăturilor a atins valoarea de 15.000 lei beneficiezi automat de o reducere de 20% pentru toate produsele achiziționate (exceptând cele aflate deja într-o promoție).

Rezervarea locului prin achitarea
unui voucher de 300lei

Știm că fiecare din noi își planifică proiectele în funcție de agenda proprie. De aceea, rezervarea unui loc pe durata campaniei îți dă posibilitatea să beneficiezi de toate ofertele descrise, oricând pe durata anului, în funcție de planurile tale. Costul de 300 se scade din achizițiile viitoare.

Explorează produsele recomandate de DeltaStudio

Explorează produsele recomandate de DeltaStudio

Ți-am pregătit o selecție bogată de produse de la branduri internaționale de top, cu prețuri atractive și discount-uri importante. Avem stocuri mari pentru majoritatea produselor.

Ți-am pregătit o selecție bogată de produse de la branduri internaționale de top, cu prețuri atractive și discount-uri importante. Avem stocuri mari pentru majoritatea produselor.

De ce acum?

Timpul petrecut acasă ți-a arătat ce îți dorești de la ambientul locuinței tale, ți-a oferit prilejul de a imagina și de a te informa privind amenajarea ideală.

Mai mult timp pentru a te dedica proiectului

Planificarea atentă este un pas decisiv în reușita unei amenajări. Profită de timpul liber pentru a pune bazele proiectului dorit.

Disponibilitatea specialiștilor & Condiții avantajoase

Beneficiază acum de experiența arhitecților Delta Studio și de ofertele speciale pentru a planifica toate detaliile proiectului tău, în condiții avantajoase.

Profesionalismul și dedicarea noastră

Experiența noastră în design interior și curajul de a nu întrerupe activitatea ne fac să fim pregătiți acum pentru a derula proiectul tău.

Toate locurile au fost ocupate

Datorita numarului mare de cereri am decis sa alocam inca 100 de locuri si sa prelungim campania inca 15 zile.

100

locuri rezervate

0

locuri rămase

100

locuri disponibile

Timp rămas până la încheierea campaniei
Timp rămas până la încheierea campaniei

Consilierii Delta Studio

Interacțiunea cu profesioniștii noștri, arhitecți de interior dedicați, vă ajută să vă optimizați bugetul și să vă clarificați mai bine nevoile și dorințele.

Întrebări frecvente

Mai jos răspundem la câteva întrebări pe care credem că le-ai putea avea despre campania Delta Studio #SmartLuxury

Am conceput această campanie pentru beneficiarii din România care doresc să-și amenajeze locuința sau se află deja în procesul de amenajare și au nevoie de produse, consultanță de specialitate (design, produse, finisaje, buget șamd.) și/sau servicii de proiectare de arhitectură și execuție

Campania #BeSmart durează 30 zile și are un număr limitat de 300 înscrieri.

Pentru înscriere, completezi formularul din partea de jos a acestei pagini cu date despre amenajarea pe care o dorești și neapărat numărul corect de telefon și adresa de e-mail.

După achiziția voucher-ului vei fi contactat de unul dintre consilierii noștri pentru a discuta despre amenajarea ta: stil de design, produse recomandate, buget etc.

Nu există propriu-zis un cost de înscriere. Valoarea voucher-ului achiziționat se va scădea din produsele și/sau serviciile achiziționate ulterior. De asemeni, vei primi cu titlu gratuit albumul Lifestyle Design Interior (50 dintre cele mai reușite amenajări interioare în 2019).

Prin intermediul campaniei poți accesa, în condiții preferențiale, toate serviciile Delta Studio: oferta de produse, consultanță de specialitate, proiectare arhitecturală, execuție proiect și urmărire șantier.

În cadrul campaniei beneficiezi de minimum 20% discount la majoritatea produselor (Recomandarea noastră), consultanță gratuită, 30% discount la servicii de proiectare și alocarea unor echipe certificate pentru execuția amenajării. În plus, poți opta pentru depozitarea gratuită a produselor în centrele companiei, până la sfârșitul anului.

Produsele participante sunt marcate în site-ul deltastudio.ro cu eticheta „Recomandarea noastră”. Discount-ul general de 20% se aplică tuturor produselor care nu sunt supuse altor promoții. Promoțiile obișnuite sunt semnalizate cu o etichetă rotundă de discount în dreapta produsului.

Discount-ul de 20% se aplică atunci când ai achiziționat produse în valoare minimă de 15.000 lei, printr-una sau mai multe comenzi. Discount-ul de 20% se aplică numai pentru produsele din categoria Recomandarea noastră.

Pentru serviciile de proiectare contractate, se emit două facturi – avans și diferență. Discount-ul total de 30% se va scădea din valoare facturii de plată a diferenței.

Beneficiile campaniei se aplică pentru clienții care au început deja colaborarea cu Delta Studio, astfel: pentru toate facturile emise după înscrierea în campanie prin achiziționarea voucherului.

Iată ce spun primii clienți care s-au înscris

Raluca

30 ani, București

client Delta Studio

Recunosc că am fost puțîn neîncrezătoare că voi fi contactată atunci când am văzut pe site-ul deltastudio.ro campania de amenajări interioare cu suportul unui specialist în perioada în care eram forțați să stăm în casă și destul de dificil să ne ocupăm de aceste proiecte printr-o vizită la showroom. Ne considerăm norocoși și ne bucurăm tare mult că de proiectele noastre v-ați ocupat dvs (arh. int. Oana Diana Deacu)! Sunteți o persoană foarte amabilă, talentată și mai ales ne-ați făcut să simțim că proiectele nostre sunt pe mâini bune și vom avea cel mai frumos rezultat! Ați înțeles foarte bine ce ne doream, ne-ați făcut propuneri foarte drăguțe și ne bucurăm că în final am reușit să armonizăm atât gusturile mele, cât și ale soțului meu. Va mulțumim tare mult pentru suport, pentru răbdare și idei!

Cristina

32 ani, București

client Delta Studio

Campania Delta Studio mi-a dat o motivație puternică să încep amenajarea la care nu știam dacă să renunț sau nu. Îi urmărisem în ultima vreme pe Facebook, am văzut că nu au oprit lucrul în perioada asta ciudată și acum mi-am recăpătat și eu încrederea în valoarea unei investiții de calitate. Deja am început proiectul cu unul dintre arhitecții firmei.

Mihai

38 ani, Constanța

client Delta Studio

Vreau să încep renovarea apartamentului în vreo 3 luni. Toate ofertele bune sunt acum, dar eu chiar nu am cum să încep mai devreme. Am văzut că la Delta îmi pot ține produsele cumpărate până la sfârșitul anului, ceea ce e super pentru mine. Am și discount-uri și nici nu trebuie să stau cu cutiile înghesuite până începe șantierul. M-am înscris în campanie, m-au sunat și acum am timp să mă consult pe îndelete cu cei de la Delta ca să-mi fac amenajarea.

powered by Typeform