Ce baterii sa aleg pentru baia mea?

Pentru ca baia este locul in care ne relaxam trupul si mintea, aceasta trebuie sa fie deosebita. Amenajarea baii si alegerea obiectelor perfecte  poate fi uneori complicata, daca nu apelezi la profesionisti. In continuare va prezentam cateva baterii, pentru a va inspira in alegerea celei perfecte!

Steinberg

Seria 250. Crucea a fost tot timpul tratata cu claritate si functionalitate in lumea designului. Traduse in mod corespunzator timpului nostru, ea devine o declaratie pentru o baie moderna. In acest sens, Seria 250 combina formele arhetipale cu experienta apei sub cea mai inalta perfectiune.

7105_7120_prd.jpg

 

Baterie lavoar

7116_7128_prd.jpgBaterie cada cu robineti de incastrat

Seria 100. Designul minimalist constant in forme clare: cilindru, ca element geometric principal, este legatura vizuala intre mixere, termostate si sifoanele de design. Design atemporal combinat cu o manevrabilitate excelenta.

100_1000

 

Baterie lavoar

26631_18800_prd.jpg

Set dus

 

Kludi

Balance. O reinterpretare a purismului fin. O interactiune perfecta intre naturalete si functionalitate . In timp ce formele curbate, fine ale bateriei, atrag atentia, suprafetele netede ne duc cu gandul catre decoratiunile interioare. Ce spuneti atunci, de cateva lumanari? Placutele ceramice de prima clasa, instalarea usoară datorită excentricelor si protectia impotriva fluctuatiilor de debit sunt doar cateva dintre avantajele oferite de aceasta gama nou lansata. Tehnologia HotStop va protejeaza împotriva riscului de oparire si in acelasi timp baza ofera o inaltime suplimentara pentru lavoarele cu margini inalte. Premiat cu „IF product design award 2012” si cu Plus X Award in 2011.

19158_14818_prd.jpg

Baterie lavoar

kludi-balance-bath-filler-and-single-lever-shower-mixer-1-2-chrome--klu-524470575_0

Baterie cada

O-Cean. Adauga un plus de stralucire lavoarului . Formele clare si perlatorul cascada intalnesc revolutionara tehnologie joystick. Tehnologia de actionare in V asigura manuirea placuta si in siguranta a joystick-ului. Actionarea in V va ajuta sa setati cu usurinta temperatura exacta a apei precum si debitul de curgere. Perlatorul cascada cu care sunt prevazute bateriile din aceasta serie, va da ocazia sa experimentati un jet asemanator unei surse naturale de apa .

 

KludiOceanWTBaterie lavoar

large_baterie-monocomanda-cada-dus-dn-15-kludi-o-cean_8305

Baterie cada/dus

 

Grohe

Grohe Ondus. Imbina perfect design-ul cu cea mai recenta tehnologie digitala si isi propune sa aduca o nota calda prin noul concept de minimalism senzual definit prin fuziunea intre simplitate si emotie.Este prezentata intr-o serie de tipologii, de la bateriile si dusurile controlate digital la o serie de accesorii de lux. Arcuindu-se precum creasta unui val, pipa se inalta pentru a furniza apa in pozitia optima, in timp ce un simplu inel cromat devine un element intrinsec care predomina in iîntreaga colectie, utilizat la baza pipei bateriei si pentru a evidentia cadranul digital. Bateriile digitale si comenzile pentru setul de dus sunt prevazute cu simboluri tactile, intuitive si usor de utilizat, cum sunt cele pentru modelul de lavoar, ce dispune de cinci programe: spalare pe fata, spalare pe maini si perierea dintilor. Toate pot fi pre-setate pentru a indeplini cerintele exacte ale utilizatorului. Pentru o experienta in timpul dusului adaptata cerintelor exacte ale fiecarui utilizator, comenzile digitale va permit memorarea combinatiei dumneavoastra preferate pentru temperatura si debitul apei. Disponibila in patru finisaje de lux: Moon White, Velvet Black, Frosted Titanium şi StarLight® Chrome.

32125000

Baterie lavoar

Baterie cada

Ondus Veris. Inradacinata in filozofia design-ului minimalist senzual, colectia imbina sobrietatea cu emotia. Formele sinoase se armonizeaza cu muchiile fine si rotunjite. Asemenea colectiei Grohe Ondus, distinsa cu numeroase premii pentru design-ul inovativ, Veris utilizeaza acelasi elemente estetice de compoziție: forma de pastila, ce se regaseste in manerul si corpul bateriei, forma de cerc si inclinatia discreta de 7° a pipei bateriei, ce ofera un confort sporit. Este disponibila in patru finisaje de lux: Moon White, Velvet Black, Frosted Titanium şi StarLight® Chrome.. Premiul IF pentru designul de produs 2010.

Baterie lavoar

Baterie dus

Allure Brilliant. Cel mai nou element din colecţia Grohe Spa, este o fuziune indrazneata intre design-ul inovativ si maiestria realizarii perfecte. Inspirate din forma cladirii World Financial Center din Shanghai, bateriile reflecta lumina in moduri diferite datorita aspectului lor fatetat. De asemenea, introduce si „Aqua Window”, un detaliu care adauga interes suplimentar acestei colectii sofisticate si ofera beneficiarului o vedere unica asupra apei prin fanta dreptunghiulara.

Baterie lavoar

Baterie cada

 

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.