Ce culoare sa zugravesc dormitorul?

„Ce culoare sa zugravesc dormitorul” – o intrebare la care cu totii ajungem pe parcursul vietii. De aceea, Delta Studio va prezinta trendurile acestui an, pentru a va usura procesul de amenajare interioara.

Pe masura ce exploram cele mai recente tendinte de culoare pentru anul 2019, ne uitam la modul in care aceasta trebuie sa ne transforme casele. O simpla nuanta de vopsea pe pereti joaca un rol mult mai important in casele noastre decat ne-am putea imagina.

Dormitoarele sunt propriul sanctuar personal, un spatiu in care orice proprietar doreste sa se simta in siguranta, relaxat si – mai presus de orice – fericit. Culoarea ne poate influenta puternic emotiile, fericirea si bunastarea, reprezentand o experienta atat vizuala, cat si psihica. Alegerea corecta a culorilor devine din ce in ce mai importanta pentru conturarea unui spatiu personal echilibrat.

CE CULOARE SA ZUGRAVESC DORMITORUL – NUANTE CALMANTE DE GRI

Simpla, dar sofisticata, culoarea gri reprezinta fundalul perfect pentru orice stil de design. Aceasta a devenit una dintre cele mai populare alegeri pentru proprietari. In acest an, trendurile incurajeaza construirea unui spatiu zen, pentru liniste si pace interioara. O nuanta deschisa de gri poate contura dormitorul perfect, unde haosul si zgomotul vietii cotidiene nu pot patrunde.

Aceasta culoare atemporala se potriveste cu mobilier alb sau in nuante pamantii, precum si cu alte culori inspirate din natura.

Dormitorul din imagine este o creatie in stil eclectic, o propunere clasica si rafinata, dominata de un pat extrem de confortabil. Alaturi de tapetul intr-o nuanta echilibrata de gri, mobilierul personalizat Formmat completeaza ansamblul intr-un mod elegant.

CE CULOARE SA ZUGRAVESC DORMITORUL – NUANTE PAMANTII

Utilizarea nuantelor de maro ofera o senzatie autentica de exterior, de natura, in cadrul unui dormitor. Este o culoare neutra, versatila, care se imbina armonios cu multiple nuante calde de verde, albastru, galben si rosu. Aceasta poate contura un spatiu confortabil si romantic, personalizat in raport cu caracterul proprietarului.

In acest dormitor, placarea de caramida aparenta Asuan de la Briskton aduce, alaturi de elemente de decor in culori neutre, o nota confortabila si calduroasa spatiului.

CE CULOARE SA ZUGRAVESC DORMITORUL – NUANTE DE ALBASTRU

De la maretul ocean pana la cerul deschis, nu exista culoare la fel de relaxanta precum albastrul. Iar datorita freneziei de zi cu zi, din ce in ce mai multi proprietari aleg aceasta culoare pentru decorarea dormitorului. Este un trend de actualitate, incepand cu decoratia peretilor si terminand cu plafonul.

Se recomanda accesorizarea cu aur si bronz, pentru a evidentia natura opulenta a acestei culori dramatice. Albastrul este una dintre cele mai flexibile culori, deci poate fi asociata cu diverse culori, pentru a crea un ambient cat mai intim si profund.

“Acest dormitor matrimonial este compus dintr-un pat matrimonial de 160×200 cm, cu doua noptiere, un birou si un dressing generos pentru doua persoane, in forma de L. Alaturi de accesorii si de corpurile de iluminat, se creeaza o atmosfera foarte relaxanta. Mobilierul este fabricat de Delta Studio. S-a folosit tapetul cu motive geometrice de la Eijjfinger, colectia Stripes, pentru a aduce o nota dinamica spatiului.” – Delta Studio

Dupa cum se poate observa, albastrul este utilizat drept culoare de accent, care se imbina armonios cu mobilierul si elementele de decor. Toate acestea ofera senzatia de echilibru si eleganta.

CE CULOARE SA ZUGRAVESC DORMITORUL – NUANTE NEUTRE DE ROZ

Rozul este recunoscut pentru calitatile sale relaxante, fiind una dintre cele mai bune culori pentru amenajarea dormitorului. O nuanta calda de roz este perfecta pentru conturarea unui spatiu de relaxare. Simultan, poate fi asociata cu diverse alte culori neutre.

Peretii de culoare roz se imbina armonios cu mobilier alb, sau realizat din lemn (nuante inchise si deschise). Utilizarea acestei culori in nuante deschise ajuta la amplificarea vizuala a spatiului, oferind simultan senzatia de atemporalitate. Se va contura un spatiu elegant si sofisticat.

Tapetul din poza este realizat de Eijjfinger, companie activa in industrie de 140 de ani. Acestia isi propun sa infrumuseteze viata clientilor, prin creativitate, curiozitate si inovatie in materie de design.

CE CULOARE SA ZUGRAVESC DORMITORUL – NUANTE NEUTRE DE GALBEN

Utilizarea unei nuante calde de galben reprezinta o modalitate excelenta de a aduce lumina in orice dormitor; senzatia de soare si caldura in sanctuarul personal.

In imagine va prezentam un dormitor matrimonial marca Delta Studio, amenajat in stil clasic. Mobilierul este Formmat, fabricat de Delta Studio din lemn masiv, vopsit opac. Patul este de 160×200 cm. Alaturi, avem doua noptiere si un dressing. Tapetul, un mix echilibrat de galben si alb (colectia Stripes, Eijffinger) mentine nota eleganta a amenajarii.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.