Ce înseamnă personalizarea mobilierului la Delta Studio?

Atunci când vrei ca mobilierul din casă să răspundă 100% nevoilor tale practice și preferințelor estetice, nu te poți baza întotdeauna pe opțiunile standard, regăsite în magazine, chiar și în cele de specialitate.  Ai nevoie de ceva mai mult, de o notă personală, de o doză de unicitate și de un ambient primitor, care să-ți reflecte personalitatea.

Ce presupune personalizarea mobilierului la Delta Studio?

Colecția Evolve by Cucinesse – configurabilă pentru living, dar și pentru bucătărie. În showroom-ul principal Delta Studio sunt expuse ambele variante.

Personalizarea mobilierului presupune a adapta un model existent la cerințele clientului conform dorințelor acestuia. Aspectele pe care le putem modifica țin de formă, dimensiuni, finisaje și nuanțe.

De exemplu, în ceea ce privește paleta cromatică și variantele de texturi, avem în portofoliu furnizori ale căror opțiuni de culori și finisaje se pot folosi pentru întreaga gamă de produse (mobilier de bucătărie și living sau de dormitor și living).

Acest avantaj îți permite să obții un design unitar și curat. Brandurile italienești Mercantini (mobilier pentru dormitor și living) și Cucinesse (mobilă de bucătărie în principal și de living) sunt doi dintre acești furnizori.

Cum se întâmplă însă totul? Cum ajungi de la dorință la realitate? Cum ajungi să vezi nevoile și preferințele tale materializându-se în mobilierul de care ai nevoie?

1. Vino în showroom-urile noastre pentru a discuta cu un arhitect despre ceea ce îți dorești

Îți vom prezenta o multitudine de soluții și informații de care ai nevoie în acest sens. Tocmai de aceea, un prim pas în procesul de personalizare a mobilierului este să vii în cel mai apropiat showroom și să discuți cu unul dintre arhitecții noștri.

Consilierii îți pot prezenta opțiunile de furnizori și câteva segmente de preț orientative, însă ei te vor direcționa tot către arhitecții specializați pe divizia de mobilier. Lor le vei arăta ideile din care te-ai inspirat, cum ai vrea să arate rezultatul final și cum dorești să fie compus ansamblul de mobilier.

Canapeaua pe colț Grenada by Formmat este expusă în showroom-ul din Cotroceni.

2. Conform cerințelor tale, arhitectul îți recomandă cele mai potrivite soluții

Noptiera Ventura și patul Polis de la brandul italienesc Mercantini sunt expuse în showroom-ul din Cotroceni.

Arhitectul este cel mai în măsură să vină cu propuneri, întrucât cunoaște oferta de produse cel mai bine. El îți va recomanda soluții Smart Luxury, adaptate cerințelor tale. Vă veți uita pe cataloage ale furnizorilor și, împreună, veți ajunge la cea mai bună decizie pentru amenajarea ta.

Colaborarea cu brandurile italienești le oferă arhitecților posibilitatea de a-ți modula bucătăria pe loc, cu ajutorul unui program de configurare 3D, conform dimensiunilor spațiului tău. Prin intermediul acestuia, arhitectul reproduce aproximativ aspectul spațiului tău și configurează mobilierul de care ai nevoie.

3. După ce s-au ales produsele și finisajele și s-au stabilit dimensiunile aproximative, clientul primește o ofertă estimativă

De ce estimativă? Pentru că, până nu se fac măsurătorile exacte, la fața locului, nu se pot stabili cu exactitate cotele reale de execuție. Și pentru că este profesionist să te bazezi pe măsurători cât mai exacte, pentru a elimina posibilitatea erorilor la execuție și montaj.

4. Arhitectul dedicat proiectului tău, împreună cu un specialist tehnic, vine să ia măsurătorile necesare

Pentru a primi oferta finală și a trimite comanda către furnizor, arhitectul, împreună cu un specialist tehnic, vine să măsoare spațiul în care va fi amplasat mobilierul, în ziua și la ora stabilite împreună cu tine.

Toți arhitecții Delta Studio sunt pregătiți chiar de către furnizorii noștri din Italia și Spania. În cadrul acestor sesiuni de instruire, ei și-au perfecționat abilitățile și și-au îmbogățit cunoștințele, fiind astfel pregătiți pentru orice fel de provocare specifică designului de interior.

5. În urma măsurătorilor, se emite factura finală și se achită un avans de 50%

După ce s-a efectuat măsurătorile, se achită un avans de 50% pentru ca execuția să poată începe. Restul de 50% se achită după ce comanda ta ajunge în depozitul nostru.

De ce să-ți personalizezi mobilierul la Delta Studio?

Ca trendsetteri, creatori de interioare și formatori și lideri de piață, am demonstrat că designul de interior bine realizat aduce valoare spațiilor în care trăim. Ghidați de misiunea Oameni fericiți prin design interior, am acumulat peste 25 de ani de experiență în industrie, asumându-ne responsabilitatea reușitei fiecărui proiect de care ne ocupăm.

Ai toate motivele să ne acorzi încrederea ta în ceea ce privește personalizarea mobilierului:

  • Ofertă bogată și variată de produse Smart Luxury;
  • Branduri de renume internațional, pentru care estetica de înaltă ținută reprezintă un standard permanent, iar funcționalitatea este piatra de temelie;
  • Arhitecții noștri sunt absolvenți ai facultăților naționale și internaționale de profil și sunt instruiți chiar în fabricile furnizorilor noștri;
  • Raportul calitate-preț este cel corect: obții exact ceea ce îți dorești la cel mai bun preț.

Așadar, dacă îți dorești un concept de mobilier creat pentru tine, adaptat după nevoile tale, te așteptăm în showroom-urile noastre pentru a discuta toate detaliile necesare.

Surse foto: Delta Studio, Pexels

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.