Colectia de gresie si faianta Starwood de la Porcelanosa Grupo

Starwood este o noua colectie de gresie si faianta dezvoltata de Porcelanosa Grupo ce se inspira din frumusetea profunda a naturii. Pasiunea pentru lemn este transpusa in patru modele: Tanzania, Vancouver, Nebraska si Minnesota. In total, 12 tonalitati de gresie si faianta cu aspect de lemn ce se pot combina cu patru modele decorative – Eden, Ice, Desert si Noa.

Placi ceramice NOA, expuse in showroom-ul principal Delta Studio

Fiecare dintre acestea ofera un stil propriu si transmite emotie. De la grija pentru detaliu a placilor din colectia Noa, la stilul exclusivist al placilor Eden si liniile exacte din colectia Ice si Desert. Modelele de gresie si faianta redau fidel diferite surse de inspiratie: o seara cețoasă, aburii de cafea, culoarea mierii sau tonurile inchise dintr-o seara racoroasa.

Faianta monoporoasa se poate utiliza doar in interior, insa gresia portelanata poate fi montata atat la interior, cat si la exterior, potrivindu-se perfect pe o terasa, de exemplu. Toate modelele de gresie si faianta din aceasta colectie au un finisaj mat, natural.

Starwood asigura atat calitatile estetice cat si tehnice ale produselor, printr-un sistem de calitate superior, certificat ISO 9001, aplicat atat designului cat si productiei, distributiei si comercializarii de gresie, faianta si piese decorative ceramice.

Starwood este o colectie ce aduce un omagiu artizanilor in lemn, pasiunii lor pentru lucrul bine facut.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.