Cuceritoare simfonie de la Ragno

O gamă cuceritoare de gresie porţelanată de la Ragno, colorată în masă, cu aspect de piatră naturală pentru placarea pardoseliilor şi a pereţilor o găsiți acum în colecțiile furnizorului, brand al cunoscutului producător Marazzi Group. Prezentată în premieră la Cersaie ediția 2013, unul dintre târgurile de referință în domeniul placărilor ceramice, gama a atras atenția prin eleganță, rafinament și combinația absolut reușită a modelelor de plăci.

smartluxury.ro about Ragno tiles, Symphony Collectiion (1)

Numele întregii colecţii este cum nu se poate mai potrivit: “Simphony”! Într-adevăr emană armonie și imprimă o stare de calm și relaxare. De apreciat şi faptul că produsul este din categoria ecosensibil, în procesul tehnologic fiind utilizate, în procent de 25%, materiale reciclabile. Grosimea plăcilor este de 10,5 mm iar finisajul în două variante: lustruit şi natural (mat). Gama cuprinde în mod surprinzător doare 4 culori, dar impresia de varietate este mult mai mare. Denumite Almond, Beige, Gray şi Walnut nuanțele pot fi mixate pentru amenajări cu adevărat deosebite.

smartluxury.ro about Ragno tiles, Symphony Collectiion (1)

Dar spectrul coloristic pare variat grație formei plăcilor care pot fi montate în ingenioase combinații. Producătorul a ales două categorii distincte de dimensiuni, în funcţie de destinaţia finală de montaj. Pentru placările verticale oferă plăci de 30×120, 20×120 sau 15×120 cm, pentru pardoseli variantele sunt 60x60cm combinat cu 30x60cm sau 58×58 cm combinat cu 29×58 cm. La plăcile de pardoseală adăugaţi plinta de 7×60 cm şi, respectiv7x58 cm, iar la placările pentru pereţi elemente cu aspect mozaicat, pentru animarea câmpului vizual.

smartluxury.ro about Ragno tiles, Symphony Collectiion (1)

Frumusețea acestei colecții constă în versatilitatea ei. Fidelitatea față de piatra naturală, dar și prin nuanțele plăcute este potrivită atât pentru locuințe private, cât și pentru spații publice. În cazul spaţiilor rezidenţiale, acest tip de placaj poate fi utilizat în living-room, dining-room, baie sau bucătărie. Toată gama de produse este recomandată şi la amenajări publice: hoteluri, restaurant, magazine, mall-uri. Vă mai trebuie doar un designer talentat de interior, pe care îl găsiți în același loc de unde puteți cumpăra și plăcile acestei colecții: Delta Studio.

smartluxury.ro about Ragno tiles, Symphony Collectiion (1)

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.