Delta Studio Design – Amenajare Apartament A

În această amenajare modernă, accentele masculine de negru și maro contrastează puternic cu nuanțe intense de oranj, pe un fundal neutru în tonuri de cafea cu lapte, păstrând însă o atmosferă sobră și elegantă. Conceptul demonstrează că se poate crea o atmosferă contemporană și rafinată cu tonuri mai calde de maro, renunțându-se la tendințele industriale cu foarte mult negru și beton.

Pentru a crea un mediu compact și fluid, pereții și tavanul din zona de zi și din dormitor au fost vopsiți cu aceeași vopsea decorativă, aplicată și pe ușile filomuro de la Porta Doors. Parchetul laminat White Newbury Oak de la Egger a fost ales în același ton cu vopseaua decorativă, evitând astfel întreruperea volumetriei unitare create. În zona de open space, bucătăria a fost delimitată de living și dining prin folosirea riflajelor, conform dorinței beneficiarului.

În bucătărie, electrocasnicele Franke se încadrează perfect în zona de lucru cu backsplash închis care oferă adâncime și profunzime spațiului. Deoarece nu era loc pentru o masă și în bucătărie, arhitectul a propus o masă tip bar, suplă, cu două locuri, perfectă pentru dimineți grăbite sau cine în doi. Obiectele de iluminat geometrice cu lumină LED oferă dinamism spațiului, inclusiv în dormitor și baie. Pentru a comunica cromatic cu celelalte încăperi, pentru baie s-a ales o gresie porțelanată cu un finisaj care imită nisipul de la Kerama Marazzi, ce creează o atmosferă calmă și relaxantă.

Sfatul arhitectului

Fiind un apartament mic, am încercat să păstrez un concept unitar în întreaga amenajare, prin coordonarea cromatică și a finisajelor atât în zona de zi, cât și în zona de noapte.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.