Delta Studio expune in premiera Noi Colectii Poliform

O locuinta poate fi considerata contemporana atunci cand designul fiecarei piese exprima o viziune actuala, ce depaseste constrangerile timpului. Este viziunea sub care compania italiana Poliform isi realizeaza proiectele de peste 70 de ani. Fiecare noua propunere imbina in mod original forme, nuante, finisaje, texturi si detalii ce traduc designul modern italian.

Designul a fost intotdeauna o parte a culturii Poliform, companie preocupata de cercetarea continua pentru a asigura cea mai buna calitate, cu inalte criterii estetice si tehnologice, in acord cu tendintele contemporane de viata. Colectiile de mobilier sunt realizate de designeri celebri precum Jean-Marie Massaud, Rodolfo Dordoni, Marcel Wanders, Daniel Libeskind, Paolo Piva, Carlo Colombo, Paola Navone.

„Poezia unei case consta in exprimarea personalitatii celor care o locuiesc; obiectele de mobilier sunt simple traduceri ale nevoii lor pentru armonie.”

NOU in showroom-ul principal Delta Studio  – Mobilier pentru living QUID 

Mobilier pentru Living Quid

Un sistem versatil modular pentru living, ce permite configurarea de solutii pentru spatii diferite. Colectia se remarca prin detaliile sofisticate si atractive, ce reinterpreteaza exigentele contemporane de locuire.

„Jocul de volume si suprafete, dialogul ce se creeaza spontan intre diferitele tipuri de finisaje, lumini si piele – totul compune o panorama contemporana.”

NOU in showroomDressing Fitted

Fitted este creat sa exprime delicatete si sa devina punctul central al spatiului pentru care este proiectat. Delicatetea structurii sale subtiri se integreaza in proiecte contemporane.

Dressing Fitted de la Poliform, expus in showroom-ul principal Delta Studio

NOU in showroom – Mobilier de bucatarie My Planet

Varenna este divizia pentru bucatarii a celebrului brand italian de mobilier Poliform, relansat pe piata romaneasca de Delta Studio. Varenna se distinge prin designul unic, solutiile tehnologice versatile si gama variata de materiale si finisaje de lux.

Bucataria My Planet de la Varenna Poliform, expusa in showroom-ul principal Delta Studio

Varenna transpune conceptul de design Made in Italy in bucatarii elegante, ce nu se vor demoda niciodata, concepute pentru utilizatorii contemporani exigenti fata de cele mai mici detalii.

Mobilierul de bucatarie My Planet reinterpreteaza nevoia de ergonomie, functionalitate si eleganta in bucatarie. Finisajele folosite, folosirea luminilor si solutiile avansate de design creeaza compozitii originale ce se preteaza chiar si in spatiile de dimensiuni reduse.

NOU in showroomdormitor Poliform

Ambient expus in showroom-ul principal Delta Studio

Propunerea pentru dormitor include patul Rever, noptierele Onda si fotoliul Mad King, creat de Marcel Wanders si remarcabil prin forma si finisaje.

Dormitor Poliform in showroom-ul principal Delta Studio

Noptiera Onda este fabricata din lemn si piatra naturala

„Acest spatiu destinat odihnei, pasiunii, dar mai ales libertatii infinite. Un laborator personal unde se creeaza planuri pentru ziua ce urmeaza, un sanctuar nocturn unde visele devin realitate.”

Ambientele pot fi vazute in showroom-ul principal Delta Studio din Str. Progresului 1-3, Bucuresti.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.