Delta Studio, recompensată cu un număr record de premii internaționale

Excelența serviciilor și produselor oferite de Delta Studio a fost recunoscută în cadrul prestigioasei gale International Property Awards 2019, care a avut loc joi, 24 octombrie, la Royal Lancaster Hotel din Londra, unde a confirmat titlul de lider național și competitor de talie europeană, câștigând 5 premii, trei distincții de 5 stele și două calificări pentru nivelul european.

Delta Studio este singura companie românească premiată pentru toate cele cinci categorii la care a participat și singurul participant care a obținut două nominalizări la nivelul european al competiției. Mai mult decât atât, trei dintre proiectele participante au primit distincția absolută, 5 STARS, atestând excelența produselor și serviciilor oferite.

Delta Studio a participat și a câștigat la ediția din acest an a competiției la următoarele categorii:

Moss Island, design minimalist hi-tech proiectat de arh. Cristina Golban, Delta Studio – premiul Kitchen Design Award Winner;

Italian Vibes, ambient high-end cu accente industriale, proiectat de arh. Cristina Golban & arh. Oana Deacu, Delta Studio – premiul Best Bathroom Design Romania 5 Stars;

Showroom Răzoare (cea mai importantă sucursală națională a companiei), proiectat de arh. Cristina Golban & arh. Oana Deacu, Delta Studio  – premiul Best Retail Interior Romania,  5 Stars Award;

Hilton Garden Inn, proiect complex de reabilitate și design contemporan, arh. Alin Dobrescu, colaborator Delta Studio  – premiul Best Hotel Interior Romania, 5 Stars;

Casa Moltenia, un proiect rezidențial modern și sensibil, arh. Anca Constantin & arh. Ionuț Constantin, colaboratori Delta Studio – Architecture Single Residence Award Winner.

Proiectele câștigătoare sunt concepute de arhitecții proprii ai companiei și de arhitecți colaboratori. Conceptele premiate sunt realizate cu produse oferite de către Delta Studio de la branduri internaționale de renume.

Moss Island, primul dintre câștigători, este un ambient minimalist de bucătărie proiectat de arh. Cristina Golban. Proiectul îmbină elemente naturale și industriale cu tehnologie pentru gătit de top.

Italian Vibes este cel de-al doilea ambient dezvoltat de către Delta Studio, în colaborare cu brandul exclusivist Agape.

Membrii juriului au recompensat totodată calitatea showroom-ului principal Răzoare, una dintre cele 11 sucursale ale companiei din România. Designul pentru Italian Vibes și showroomul Răzoare este realizat de arh. Cristina Golban și arh. Oana Deacu din partea Delta Studio.

Hilton Garden Inn Lipscani, proiectat de arh. Alin Dobrescu, devine în urma distincției Property Awards cartea de vizită a companiei pentru proiecte în domeniul HoReCa.

Nu în ultimul rând, Casa „Moltenia” – arh. Anca Constantin & arh. Ionuț Constantin – exprimă calitatea produselor oferite de către Delta Studio pentru proiecte rezidențiale.

“Strategia de dezvoltare a companiei a urmărit nu doar să ne consolidăm poziția de trendsetteri pe piața locală, ci și să implementăm soluții inovatoare de management și eficientizare a proiectelor derulate. International Property Awards evaluează atât rezultatul cât și procesul și feedback-ul din spatele unui proiect, iar faptul că am atins un standard atât de înalt ne motivează să ne continuăm drumul”, a declarat Dragoș Bonea, director general Delta Studio.

Delta Studio activează de peste 22 ani pe piața amenajărilor și proiectelor din România, în segmentele rezidențial și public. Dezvoltarea companiei i-a adus statutul de furnizor de top în soluții complete de amenajare, adaptate nevoilor fiecărui client și partener. Integrarea serviciilor de consultanță și proiectare este un aspect cheie al companiei. Astăzi, Delta Studio poate derula proiectele de amenajare din stadiul de idee și până la detalii de execuție, oferind o gamă completă de produse.

International Property Awards este astăzi o instituție reper în recunoașterea excelenței proiectelor la nivel global. Fondată în urmă cu 25 ani în Marea Britanie, competiția se adresează tuturor profesioniștilor implicați în dezvoltarea și implementarea proiectelor publice sau rezidențiale. Property Awards evaluează lucrările înscrise atât din punct de vedere al design-ului, cât și al managementului de proiect sau al componentei de marketing. Juriul format din experți internaționali desemnează în fiecare an realizările remarcabile din domeniul arhitecturii, amenajărilor sau proiectelor imobiliare.

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.