Concurs de solutii pentru amenajarea unui apartament Smart Luxury

Delta Studio si OAR Bucuresti invita arhitectii si designerii sa-si exprime creativitatea in amenajarea unui spatiu rezidential emblematic pentru locuirea contemporana.

Piata romaneasca inregistreaza o crestere semnificativa a ofertei de spatii rezidentiale, iar deschiderea clientilor catre colaborarea cu un proiectant pentru amenajarea interiorului devine, la randu-i, din ce in ce mai mare. Spatiile rezidentiale contemporane sunt variate ca marime sau configuratie, insa volumul cel mai mare de locuinte se inscrie intr-o serie de tipologii recurente. Pentru un arhitect sau designer, provocarea cea mai mare o reprezinta lucrul cu spatii „comune”, scoaterea din anonimat a unui spatiu obisnuit printr-o viziune creativa care transforma cotidianul intr-un loc special, incarcat de semnificatie.

Asteptam solutii Smart pana pe 5 decembrie!

Competitia pe care o lansam are doua obiective importante: pe de o parte, de a arata ca orice spatiu poate capata un caracter aparte prin design, iar pe de alta parte de a constientiza publicul de importanta colaborarii cu un arhitect sau designer pentru obtinerea unei amenajari cu personalitate.

Premiul 1 consta in 4000 euro, premiul 2 in 2000 euro, iar premiul 3 in 1000 euro.

Smart Luxury este propunerea si provocarea noastra de a modera un buget mediu cu inteligenta pentru a obtine rezultate exceptionale. Alegerea si asocierea creativa a pieselor unei amenajari (de la finisaje pana la decoratiuni) reprezinta elementele esentiale pentru un proiect reusit si pentru locuirea de calitate.

Membrii juriului care vor analiza solutiile de desgin propuse sunt: Arh. Bogdan Ciocodeica, Arh.Eliza Yokina, Arh. Andreea Maria Marinescu, Arh. Dorin Stefan Adam, Dragos Bonea (Delta Studio); iar membrii supleanti: Arh. Livia Nica-Rus, Arh. Ionut Cristian Butu (Delta Studio).

Descopera regulamentul, tema concursului si mai multe detalii aici.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *