Designers Guild 2016 – Noile colectii de tapet si materiale textile

Designers Guild este primul brand care ne vine in minte atunci cand vorbim despre tesaturi, textile decorative si tapet. Noile colectii din 2016 sunt aluzii la apogeul modei pariziene, in perioada de dupa cel de-al doilea razboi mondial, cand culorile si imprimeurile au revenit, exuberante, celebrand bucuria vietii.

COUTURE ROSE 3

COUTURE ROSE – textile decorative

Imprimeuri florale elegante si extrem de fine

Colectia Couture Rose reflecta eleganta varstei de aur din moda pariziana – frumusetea pura a florilor schitate delicat compune imprimeuri sofisticate, atemporale. Aceasta colectie de textile decorative, ideale pentru perdele si draperii, este o celebrare a primaverii, cu abundenta sa florala delicat reprodusa pe materiale textile. Designers Guild se inspira din natura si din picturile clasice cu flori si gradini botanice – reproduceri superbe de trandafiri, crini, orhidee, irisi sau maci, surprinse in momentul sublim al infloririi, sunt imprimate pe o varietate de materiale din bumbac si panza in, emanand prospetime si o claritate a culorii ce inunda incaperea cu forta primaverii.

COUTURE ROSE 5

COUTURE ROSE 4

COUTURE ROSE 2

MARQUISETTE – textile decorative 

Matasuri stralucitoare eclectice

Un melanj rafinat de influente compun aceasta colectie plina de stil – imprimeuri cu dungi, motive geometrice, broderii minutios reproduse si desene in relief in culori delicate sunt juxtapuse tonurilor de alb si nuantelor neutre. Numele colectiei este o referire la materialul textil cu acelasi nume.

MARQUISETTE FABRICS

MARQUISETTE FABRICS2

MARQUISETTE FABRICS3

 

MARQUISETTE – tapet

Tapet decorativ cu texturi delicate

Imprimeurile acestei colectii de tapet pentru interior folosesc nuante fine, linistite prin tonuri neutre si naturale. Gama include reflexii metalice, degradeuri si desene geometrice, ce se transforma in decoruri subtile pentru ambiente contemporane.

MARQUISETTE WALLPAPER

MARQUISETTE WALLPAPER2

MARQUISETTE WALLPAPER3

MARQUISETTE WALLPAPER4

COLONNADE – textile decorative 

O gama versatila de catifele si stofe pentru tapiterie

Tesaturi cu imprimeuri special create pentru tapiterie, cu materiale rezistente si o eleganta aparte. Modele geometrice si texturi extrem de fine la atingere, imprimeuri de tweed si damasc, degradeuri si tesaturi fine, intr-o paleta cromatica bogata si extrem de rafinata. Materialele de tapiterie extrem de rezistente la uzura sunt special create pentru perne decorative si tapiterii contemporane.

COLONNADE FABRICS

COLONNADE FABRICS4

COLONNADE FABRICS3

COLONNADE FABRICS2

 

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.