Doar o oră de consiliere cu un arhitect poate îmbunătăți semnificativ proiectul tău de amenajare

Noi îți aducem acest beneficiu gratuit dacă programezi o întâlnire într-unul din showroom-urile noastre

Pentru că amenajarea locuinței este un proiect complex, trebuie să iei în calcul opțiunile de mobilare, finisare și dotare și să fii foarte atent ca toate piesele să fie corect alese, dimensionate și amplasate. Pentru toate acestea sunt necesare experiența și cunoștințele unui arhitect cu experiență.

Programează o întâlnire în showroom și beneficiezi de o oră de consiliere gratuită cu un arhitect Delta Studio – expertiza acestuia în domeniul designului de interior va îmbunătăți semnificativ valoarea proiectului tău.  

În urma discuției primești informații valoroase și propuneri adaptate nevoilor tale, dar și un voucher de reducere de 500 de lei pentru achiziții de peste 10.000 de lei la Delta Studio.

Cum te poate ajuta consilierea unui arhitect?

Arhitecții noștri au o experiență considerabilă în gestionarea proiectelor de amenajări interioare, sunt absolvenți ai facultăților de profil din țară sau străinătate și au capacitatea de a înțelege nevoile și dorințele tale.

După doar o oră de consultanță gratuită cu un arhitect, vei avea o viziune mai clară asupra proiectului tău și a soluțiilor de amenajare, acesta căpătând plusvaloare.

Cunoștințele dobândite de-a lungul timpului le permit arhitecților să pună întrebări la care tu nu te-ai gândit, să propună soluții pe care nu le-ai luat în calcul și să recomande variante mai potrivite față de cele pe care le aveai tu în minte – toate acestea în favoare proiectului tău. Despre valoarea pe care această oră de consultanță o va aduce proiectului tău, poți citi în articolul nostru dedicat.

Informațiile despre amenajarea ta, transmise în formularul de programare, sunt preluate și analizate de consilierul dedicat, urmând apoi a fi discutate în cadrul întâlnirii din showroom. Ulterior, acesta stabilește o discuție în trei și cu arhitectul, pentru a definitiva tema de lucru.

Care sunt pașii prin care poți obține voucherul de 500 de lei?

Știm că timpul tău este prețios și vrei să-l folosești cât mai eficient posibil. De aceea, am gândit un proces simplu și rapid prin care poți obține voucherul de 500 de lei, dar și ora de consultanță gratuită cu un arhitect.

  1. Programează o întâlnire în showroom direct pe site, completând un formular succint;
  2. În mailul de confirmare, primești datele întâlnirii și codul de reducere;
  3. Vei fi contactat telefonic de un consultat pentru a valida programarea;
  4. Vii în showroom, unde vei avea o primă discuție cu unul din consilierii noștri. Pregătiți împreună informațiile necesare pentru cea de-a doua discuție, cu arhitectul;
  5. În final, pleci cu cea mai bună idee de amenajare pentru proiectul tău, susținută de oferta de produse Delta Studio.

Așadar, dacă ești în plin proces de amenajare sau dacă plănuiești să-ți amenajezi locuința în următoarea lună, programează o vizită în showroom și vino să discuți cu un arhitect despre proiectul tău.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.