Dormitoare de lux – Produse Poliform

Dormitorul contureaza o lume privata, un refugiu fata de rutina unei vieti alerte, aglomerate. Acesta este spatiul perfect pentru odihna, atat fizica, cat si mentala. Din acest motiv, este foarte important sa configuram un dormitor care sa ofere linistea si confortul de care avem nevoie, cu o infuzie de lux si placere estetica. In continuare vom prezenta produse de la partenerul nostru Poliform, perfecte pentru a crea dormitoare de lux si pentru a transpune ideea unei case de vis in realitate.

POLIFORM, PARTENER IN AMENAJARI DE LUX

Poliform reprezinta una dintre cele mai importante companii din sectorul de mobilier international. Aceasta companie are ca misiune intruchiparea cat mai fidela a stilurilor de viata si a celor mai recente tendinte in design.

Compania Poliform ofera o gama variata de produse, precum sisteme si mobilier pentru intreaga locuinta. De-a lungul anilor, Poliform a demonstrat o capacitate profunda de a satisface nevoile si gusturile unui public divers si sifisticat. Simultan, anticipeaza si interpreteaza cu succes tendintele de actualitate.

PATURI POTRIVITE PENTRU DORMITOARE DE LUX

Scopul Colecției de Paturi create de Poliform este de a asigura un somn cat mai odihnitor. Aceste produse combină confortul cu o preocupare estetică continuă. Modelele Poliform exploreaza diferite concepte stilistice, prin intermediul materialelor, componentelor si accesoriilor.

Dormitoare de lux – Patul Chloe Letto

Acest pat transpune estetic a conceptul de gratie si delicatete. Chloe Letto amplifica sentimentul de confort prin intermediul tabliei de pat, captusita cu material textil. Tablia este fabricata din poliuretan turnat flexibil, cu cadru metalic si pre-acoperire din vata de poliester.

Cadrul patului este construit din lemn si derivati ai acestuia, acoperit cu spuma poliuretanica in diferite densitati, cu pre-acoperire din vata de poliester.

Astfel, se defineste un refugiu linistitor, remediu pentru stresul zilnic.

Dormitoare de lux – Patul Ipanema

Patul din imagine este rezultatul unor cercetari stilistice amanuntite, propunere a designerului italian Jean-Marie Massaud. Este fabricat din lemn de stejar, partea interioara fiind nedetasabila, acoperita in material textil. Ramele sunt fabricate din lemn si derivati ai acestuia.  Cadrul patului este din metal, vopsit.

Patul Arca

Acest pat este produsul designerului Paolo Piva: un singur pat, cu o imagine versatila ce raspunde unor preferinte variante. Produs riguros, acesta prezinta o baza din lemn, cu o tablie captusita din piele. Inaltimea tabilei de pat variaza, in functie de optiunile cumparatorului.

Arca este o propunere de design care se poate integra unor stiluri diferite, pentru a facilita crearea unui spatiu de vis: personalizat, absolut unic.

Patul Memo

Creatie a designerului Carlo Colombo, acest pat prezinta forme subtile si o structura aproape evanescenta.

Maiestria tabliei, proiectarea picioarelor de pat si aspectul curbat al componenetelor rezulta intr-un produs cu adevarat unic, de cea mai inalta valoare.

Patul Dream

Dream, design propus de Marcel Wanders. Este un sistem special construit pentru un spatiu destinat odihnei, intr-un mod extrem de original si personalizat.

Este prezenta o serie de panouri care indeplinesc rolul de tablie a patului, si care pot fi realizate din piele si alte diverse materiale. Acestea au o structura proprie din lemn, independenta de cadrul patului.

Cadrul este disponibil in trei variante: cadru tapitat cu piele, captusit cu material textil si cadru de pat cu 4 fete tapitate.

Sustinerea patului se realizeaza prin intermediul unor sine flexibile din fag, care se monteaza prin apasare. Salteaua este disponibila si in varianta anatomica.

Dormitoare de lux – Colectia Abbinabili

Abbinabili este o colectie de accesorii care pot fi alaturate oricarui tip de pat, datorita designului lor simplu, atemporal, liniar si extrem de rafinat. Acestea sunt piesele care dau o imagine completa unui dormitor de lux, un must-have pentru orice tip de spatiu destinat odihnei.

NIGHT COMPLEMENTS

Colectiile de mobilier Poliform pentru dormitor imbina functionalitatea si designul intr-un echilibru placut. Acestea sunt caracterizate de detalii specifice designului italian.

Dormitoare de lux – Colectia Dream

Gama de mobilier pentru dormitor, care apartine colectiei Dream, proiectata de Marcel Wanders, include elemente precum noptiere de dimensiuni diferite, o masa rotunda, captusita cu material textil, o bancuta si un birou.

Dormitoare de lux – Colectia Onda

Aceasta colectie reprezinta rezultatul unor explorari stilistice. Materialele prime utilizate sunt lemnul si piatra, puse in lucru intr-o interpretare atemporala a designului, continuatoare a traditiilor si perfect racordata la contextul contemporan.

Dormitoare de lux – Colectia Gio

Colectia Giò, design al lui Rodolfo Dordoni, reprezinta un omagiu adus identitatii italiene, exprimat prin intermediul detaliilor elegante si rafinate.

Materialele naturale precum lemnul si marmura se intalnesc intr-un design inedit, marcat de unghiuri clare, atent armonizate.

Patul Onda

Aceasta creatie este cea mai recenta din lungul sir de colaborari intre Poliform si architectul Paolo Piva. Patul Onda este o piesa moderna de mobilier, caracterizata printr-o personalizare puternica.

Nuanta luminoasa a saltelei contrasteaza cu tapiteria utilizata pentru tablia patului. O alegere cu adevarat potrivita in materie de dormitoare de lux, perfecta pentru cei care isi doresc sa introduca elementul de unicitate in spatiul pentru odihna.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.