,,DRESS YOUR HOUSE AS YOU DRESS YOURSELF,, – tendinte in design interior Milano 2014

Salonul International de Mobila de la Milano, cel mai important eveniment mondial in domeniul designului de interior a fost o provocare pentru echipa noastra, putand observa ,”live” ultimile tendinte in materie de design interior.

Cea de-a 53-a editie a Salonului s-a desfasurat in perioada 8-13 aprilie, iar noi, cei de la Delta Studio am reusit sa fim prezenti cu ajutorul ideilor personalizate ingenioase si abordarilor noi de materiale de care dispunem, ramanand placut surprinsi si impresionati de impactul publicului asupra designului nostru.

2

Anul acesta ultimele tendite in materie de design s-au conturat printr-o miscare armonioasa de combinatii de materiale, lemnul ramanand principalul finisaj natural cu noduri si nervuri la vedere alaturi de metalul antichizat sau vopsit mat.

3

Tendintele pline de varietati  << lemn-metal, metal-sticla, lemn-sticla, lemn-metal-sticla-piele>> si combinatile indraznete de materiale si culori ne-au acaparat atentia. Anul acesta nu se poarta doar o singura ,,culoare,, , ci fiecare culoare care exprima optimism este scoasa in evidenta de materiale nobile precum lemnul, metalul, sticla,pielea. Toate standurile au fost concepute astfel incat sa atraga atentia vizitatorilor incercand sa-si exprime cat mai bine povestea individuala.

45 6 7 8

Personal am ramas placut surprinsa de designul inovativ a celor de la Zanotta, Saba, Poliform, Lago, Moroso, Vitra, Miniforms, Minacciolo precum si numeroasele proiecte inovative inscrise de studenti  la Salonul Satelit, plecand spre casa cu noi idei pentru proiectele viitoare si cu un nou motto care exprima cat mai bine valoarea arhitectului de interior:

,,DRESS YOUR HOUSE AS YOU DRESS YOURSELF.,,

9 10 11

 

arh. Raluca Muresan

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.