Echipa de redacție

Bine te-am găsit!

Dacă te pasionează designul, confortul și locuirea de calitate ai nimerit exact unde trebuie! Echipa de redacție este formată din tineri pasionați de design, mereu la curent cu noutățile și trendurile. Mergem la târgurile de design din Europa, dar și cele de la noi. Și suntem atât în ipostaza de vizitatori, cât și în cea de designeri de produs, deci ca expozanți. Ne plac lucrurile frumoase, de calitate și funcționale.

Dacă e să te bucuri de calitate și confort, o poți face fără opulență, având grijă și de mediu, de sănătatea ta și a celor dragi. Știi tu, de design sustenabil până la urmă. Și te poți baza pe recomandările noastre în acest sens. Pe lângă noi, care ne-am pus pozele la vedere, avem alături mereu invitați care să scrie pentru tine, de la specialiști, la bloggeri și oameni pasionați de locuirea inteligentă.

Dincolo de subiectele și articolele pe care le scriem pe blog, despre produse, tendințe în design de interior, amenajări baie și amenajări bucătărie, îți putem fi de ajutor și în partea practică, de la proiectare și până la partea de execuție. Ne documentăm, concepem proiecte, facem bugete și devize și apoi implementăm ideile, le punem în practică. Și în tot acest timp aflăm o mulțime de lucruri pe care merită să le împărtășim aici cu tine. Să ne bucurăm împreună de lucrurile frumoase, bine făcute și sustenabile, adică de amenajări de interior inteligente!

Contact: Delta Studio

Str. Progresului 1-3, București

office@deltastudio.ro

marketing@deltastudio.ro

www.deltastudio.ro

Alexandra Zaiț

 

 

4 Responses to Echipa de redacție

 1. Tinca Iulian says:

  Buna ziua,
  Ma intereseaza sa amenajez o terasa la o casa cu o suprafata de aproximativ 32 mp. Casa se afla in Ploiesti.
  Pot trimite poze sa imi da-ti o idee si as dori sa o si amenajati.
  Multumesc

 2. andronesi sever says:

  Buna ma intereseaza sa amenajez doua terase trei balcoane 7 trepte la intrare ma intereseaza daca aveti gresie pentru trepte si terase cu multumiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *