Falmec Lanseaza in Romania Noua Colectie de Purificatoare Bellaria

Vineri, 10 noiembrie 2017, am participat la evenimentul de lansare a noii colectii Bellaria by Falmec. La evenimentul organizat de producatorul italian de hote premium au participat arhitecti, designeri si colaboratori ai Falmec Romania.

Echipa Falmec

Evenimentul s-a desfasurat in prezenta reprezentantilor companiei Falmec din Italia – Lorenzo Poser, Marketing Manager Falmec si Gianluca Lovisotto, Export Area Manager Falmec. Invitatii au fost designeri, arhitecti si parteneri ai Falmec Romania, intre momentele serii numarandu-se o tombola cu premii Falmec.

Echipa Delta Studio la evenimentul Falmec

Diana CHISEAMERA, Brand Manager INTAX TRADING SRL, distribuitor Falmec in Romania

Jan CHISEAMERA, Managing Director INTAX TRADING SRL, distribuitor Falmec in Romania

Noua colectie de purificatoare de aer Bellaria by Falmec, lansata oficial in Romania, incorporeaza tehnologia avansata de filtrare de la hotele E.ion. Gratie tehnologiei de ionizare bipolara controlata, hotele E.ion System® produc ioni negativi si neutralizeaza eficient mirosurile neplacute, iritante si poluantii precum: bacterii, virusuri, acareni, polen, spori, praf, noxe sau gaze de esapament. Ionii incarcati negativ au, de asemenea, un efect pozitiv asupra mintii si a corpului, avand ca rezultat imbunatatirea starii de spirit si a concentrarii.

Fondata in 1981, Falmec s-a transformat dintr-o companie mica de productie intr-un adevarat lider industrial, castigand o vasta experienta in proiectarea si productia de hote premium de bucatarie. Cercetarea de ultima generatie, flexibilitatea in productie, dezvoltarea unor tehnologii noi si creativitatea doteaza colectiile Falmec cu un plus puternic de valoare, in ceea ce priveste inovatia, si cu un aer unic de design si tehnologie, ajungand la cele mai ridicate niveluri de excelenta italiana in lume.

De la proiectarea initiala la produsul finit, toate creatiile Falmec sunt realizate printr-un proces format din mai multe etape, care se desfasoara in intregime in cadrul fabricii situate in apropiere de Venetia. Produsele Falmec ofera o garantie absoluta a calitatii in proiectare, a materialelor si a constructiei, respectand traditia italiana in fabricarea unor produse de calitate.

Evenimentul din 10 noiembrie a fost organizat de Falmec SpA si Intax Trading srl – reprezentant oficial Falmec in Romania.

Toate produsele Falmec sunt disponibile prin Delta Studio.

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.