FAP Ceramiche la Maison & Objet Paris, ianuarie 2016

Targul Maison & Objet s-a impus ca locul de intalnire al profesionistilor in design din intreaga lume, fiind de curand extins in Asia (Singapore) si America (Miami Beach). Editia Maison & Objet Paris din 22-26 ianuarie 2016 a reunit producatori din intreaga lume a decoratiunilor de interior. Partenerul nostru FAP Ceramiche si-a prezentat colectiile de placi ceramice Roma si Lumina.

Lumina si Roma

ROMA

O colectie de gresie si faianta creata pentru a aduce frumusetea clasica in amenajari de interior contemporane. Colectia de placi ceramice Roma aduce o alura contemporana marmurei si pietrei naturale. Disponibila in sase nuante cu un aspect clasic si elegant, care nu se va demoda niciodata.

Immagini 331

LUMINA

Colectia de gresie si faianta Lumina propune noi suprafete mate, noi placi tridimensionale si noi dimensiuni. Lumina este o colectie in intregime alba, solutie contemporana disponibila in doua versiuni, gresie mata sau gresie lucioasa, ce pune in lumina nuantele de alb, usor de integrat in propunerile de design interior contemporan.

j_50063_02

lumina5

FAP Ceramiche introduce noua dimensiune de 50×110 cm, ideala pentru proiecte rezidentiale sofisticate. Noua dimensiune este prezenta in versiunile mat si lucios, existand si placi reliefate – Diamante si Line, in formate de 30.5×91.5, 30.5×56, 25×75 si 25×45 cm. Lumina este o colectie versatila, care se preteaza multiplelor idei de amenajare de interior, pentru a aduce frumusetea incredibila a luminii in interioare.

cover

lumina6

lumina2

lumina 3

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.