FETES DES TISSUS – picturi pentru casa si suflet!

Pornind de la concepte naturale Fetes des Tissus propune tesaturi pictate manual, tesaturi utilizate pentru a da nastere unor obiecte menite sa indeplineasca scopuri precise.Fie ca vorbim de perdele, draperii, tapiterii de canapele si fotolii, fie ca vorbim de pernute decorative sau alt obiecte, tesaturile pictate reprezinta caracterul creativ aflat in fiecare dintre noi, scos la iveala prin talentul Ruxandrei – artista ce semneaza fiecare pictura.

ruxandra

Odata cu dezvoltarea brandului Fetes des Tissus numerosi clienti au ales solutii personalizate pentru decorarea ferestrelor si a intregii locuinte. Fiecare proiect de decorare porneste de la ceea ce exista deja in incaperea ce urmeaza a fi imbogatita cu picturile Ruxandrei. Se identifica gama cromatica si stilul amenajarii, de la care se porneste un design care sa ofere valoare spatiului.

Apar personaje fantastice, pasari, flori si plante fabuloase, elemente arhitecturale stilizate ce parca prind viata vibrand a creatie. Fiecare piesa de mobilier este gandita cu o cromatica vie, asemenea povestilor. Formele clasice ale mobilierului contrastand cu indrazneala cromatica potenteaza maiestria pensulei. Nimic nu se repeta, fiecare tapiterie fiind unica.

In colectia intitulata Umbra Povestilor, conceptele sunt gandite plecand de la cate o poveste, iar tesaturile sunt alese in functie de functionalitate.

In cazul in care doresti un alt tip de produs, sau pictura sa se realizeze in alte game cromatice, artistii Fetes des Tisssus iti stau la dispozitie, creand pentru tine, piesa unica care sa te reprezinte.

Povestile ce au fost surse de inspiratie sunt:

Paunul nemultumit – este o poveste ce a dat nastere unui fotoliu electrizant, in nuante de albastru, galben si turcoaz, ce va deveni piesa centrala in orice spatiu. Penele ne prezinta o compozitie unica, plina de culoare si reflexii metalice, fiind stilizate intr-un joc fabulos, dinamic si plin de vitalitate.

fetes-des-tissus-tesaturi-pictate (3)

fetes-des-tissus-tesaturi-pictate (25)

fetes-des-tissus-tesaturi-pictate (24)In viata exista loc pentru vise, iar batranul vanzator de vise si povestea lui, sunt reprezentate prin pictura manuala realizata pe tapiteria acestei canapele fantastice. Gandita pentru a putea fi pozitionata fie pe mijlocul unui salon elegant, sau intr-un living, canapeaua se metamorfozeaza, la fel ca pictura ce transmite cate un vis diferit pentru fiecare alegere. Un paun ce-si trimite penele in vazduh, crengute de mar ce infloresc in vazul tau, sau flori multicolore ce-si imprastie parfumul pe masura ce le privesti, pot fi visele tale, pentru ca o viata fara vise este ca vara fara soare. Mai jos poti vedea cele doua pozitii ala canapelei din conceptul Vanzatorul de Vise si reprezentarile picturii de pe tapiterie.

fetes-des-tissus-tesaturi-pictate (17)

fetes-des-tissus-tesaturi-pictate (18)

O pasare cum nimeni n-a cunoscut, cu pene pline de culoare si o eleganta desavarsita, pictata manual pe tapiteria canapelei realizata in stil patchwork. Culori tari, flori si pene invioreaza aceasta canapea, deopotriva piesa de arta, cat si obiect functional. Asortata cu pernute, draperii sau perdele pictate in aceeasi tema – Pasarea Maiastra, vor creea un concept inspirat din lumea povestilor. Indrazneste sa oferi casei tale acea vibratie pozitiva inspirata din natura!

 

 

fetes-des-tissus-tesaturi-pictate (20)

 

fetes-des-tissus-tesaturi-pictate (21)

Un concept jucaus, fluid si dinamic este reprezentat de Prinzatorul de Vise, care ne poarta pe aripile miraculoase ale povestilor. O pasare ce-si intinde frumusetea printre flori stilizate este purtata pe tesatura ce compune fie o draperie, fie un fotoliu, sau chiar o canapea. Alegerea este a ta si poti sa intri in lumea povestilor prin conceptul unic, pe care Ruxandra il propune.

fetes-des-tissus-tesaturi-pictate (22)Cu nuante tari de albastru turcoaz si negru, conceptul Verde Imparat este plin de mister si provocare. Asa cum in sade bine unui tata cu trei fete, Verde Imparat isi cauta ginerii punandu-i la incercare. Recompensa este mare, mana unei fiice si o parte din imparatie. Fetes des Tissus are o alta recompensa pentru tine: conceptul unic care-ti va decora interiorul casei tale. Incercarea la care te supunem este sa-ti dai frau liber viselor si sa strabati lumea povestilor in fiecare zi.

fetes-des-tissus-tesaturi-pictate (15)

Noi suntem cei care dam sens lucrurilor, iar lumea noastra poate fii creata asa cum ne dorim. Fii deschis catre culoare si catre povesti si aminteste-ti cum era in vremea copilariei. Recreeaza lumea fabuloasa si iesi din cotidian. Fii diferit, fii unic, fii liber! Ruxandra Timariu

 

fetes-des-tissus-tesaturi-pictate (30)

fetes-des-tissus-tesaturi-pictate (29)

fetes-des-tissus-tesaturi-pictate (27)

fetes-des-tissus-tesaturi-pictate (23)

fetes-des-tissus-tesaturi-pictate (12)

fetes-des-tissus-tesaturi-pictate (9) fetes-des-tissus-tesaturi-pictate (10)

 

fetes-des-tissus-tesaturi-pictate (6)Pe Ruxandra o puteti gasi pe https://www.facebook.com/FetesDesTissus?ref=hl

Si pe blog www.fetes-des-tissus.com

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.