Flou – un manifest pentru eleganță

În colecția anului 2019, Flou urmărește relația designului interior cu lumina, fiind ultimul laitmotiv al colecției 2019. În lumină, albul joacă rolul protagonistului, iar completat fiind cu pete exuberante de culoare, creează un ambient plin de energie, vitalitate și bucurie.Vă prezentăm cele mai sugestive piese din ultima colecție Flou:

Patul Koi

Un pat dublu, în linii clare, care sugerează ideea șarmului discret, nu al luxului opulent.
Tăblia originală, arhitectonică, incastrată într-o structură metalică deosebită, care se continuă până la baza patului, este dintr-un material atent lucrat, printr-o matlasare verticală. Acest artificiu decorativ elonghează silueta patul și contribuie la compunerea unei piese de design primitoare și sofisticate.

Disponibil și în versiunea dublă, poate fi aprovizionat la cerere cu o bază secționată, o bază de depozitare și o bază secționată care funcționează cu mișcări electrice. Așternuturile din material tetxtil sau piele sunt complet detașabile. Detaliile decorative de pe tăblie sunt disponibile în negru polișat, mat sau nichel.

Canapeaua Myplace

Canapeaua modulară MyPlace satisface cele mai înalte așteptări în ceea ce privește relaxarea și confortul. Trei adâncimi diferite sunt disponibile, iar șezutul, brațele și spătarul pot fi amplasate după bunul plac, creând compozițiii customizate, lineare sau de colț. Piesele modulare pot fi sprijinite de perete sau poziționate în centrul livingului, formând un centru de interes vizual.

Puteți alege îmbrăcămintea complet detașabilă din piele sau material textil, forma și finisajul picioarelor, pătrate sau cilindrice, respectiv negru sau mat.
O tavă dintr-un material cu finisaj mat sau acoperit cu o piele nedetașabilă poate fi fixat pe bază, oferind o suprafață confortabilă.

Masa de cafea MyPlace

Masa de cafea MyPlace se compune dintr-o formă iregulară, care se glisează între două elemente urmărind liniile organice ale compoziției. Suprafața este finisată manual din ciment, iar structura se constituie dintr-un metal finisat pe negru lucios sau mat.


Descoperiți produsele Flou aici.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.