Franke – Pentru o bucătărie rafinată și funcțională

Franke, unul dintre furnizorii noștri de top, este un brand de referință de electrocasnice și echipamente de bucătărie. Compania elvețiană are în spate o istorie de peste 100 de ani.

În 1911, Hermann Franke și-a fondat propria afacere în micul oraș elvețian Rorschach. Extinderea instalațiilor de producție, precum și optimizarea logisticii și a rutelor de transport au avut ca rezultat realocarea către Aarburg, unde se află sediul Franke și astăzi.

După moartea lui Hermann Franke, fiul său Walter a preluat controlul și a inițiat extinderea companiei la nivel global. Astăzi, Franke este un gigant al amenajărilor de bucătărie, întreprinderea având filiale pe 5 continente și peste 9000 de angajați.

Prezența globală

Compania și-a consolidat poziția de lider printr-o prezență globală, prin care se oferă servicii adaptate la specificul locului. Mereu calibrat la ultimele tendințe și inovații din domeniu, brandul se adaptează și se reinventează periodic.

De la înființarea sa în 1911, succesul Franke s-a bazat pe inginerie inovatoare, design deosebit și calitate elvețiană remarcabilă. Aceste valori reprezintă încă piatra de temelie a succesului Franke de astăzi, alături de spiritul antreprenorial, spiritul practic orientat spre soluții și simțul responsabilității.

Experiențe unice

Franke este animat de pasiunea pentru găsirea unor soluții originale în ceea ce privește problemele cu care oamenii se confruntă zi de zi în bucătăriile lor. Fiecare produs evidențiază și demonstrează ambiția de a obține rezultate unice aducând inovații remarcabile în tehnologie și design. Echipa Franke este dedicată găsirii unui mod original în care produsele să fie din ce în ce mai funcționale, mai simple, mai estetice – „pur și simplu minunate”.

Calitate premium

Calitatea aparte și rigurozitatea elvețiană îi deosebește și îi desemnează ca fiind unul dintre cele mai importante branduri de pe piața mobilei și a electrocasnicelor de bucătărie de peste 100 de ani. Fie că vorbim despre sisteme complete sau electrocasnice, toate produsele sunt create pentru a fi durabile și robuste. Aceștia se află într-un continuu proces de testare și realizare, întrebându-se întotdeauna cum ar putea face un produs să fie chiar și mai bun. Această abordare se reflectă în produsul final, menit să transforme experiența gătitului și timpul petrecut în bucătărie în momentele de relaxare și de bucurie alături de cei dragi.

„Forma urmărește funcție”

Designul estetic nu este un scop în sine. Pentru proiectarea și fabricarea produselor, dezvoltatorii și designerii urmăresc atingerea funcționalității maxime și oferirea unor beneficii reale pentru client, ghidându-se în permanență după deviza „forma urmărește funcția”. Efortul lor este validat zilnic de către clienții mulțumiți din întreaga lume și premiile obținute.

Sisteme de bucătărie Franke

Conform statisticilor, bucătăria este încăperea în care ne petrecem cel mai mult timp. Bucătăria este inima fiecărei case astfel încât gătitul trebuie să fie în primul rând distractiv și relaxant. Bucătarii amatori și profesioniști obțin cele mai bune rezultate cu sistemele de bucătărie inteligente Franke Systems. Sistemele de bucătărie Franke sunt create pentru a răspunde necesităților fiecăruia, oferind un grad mare de customizare pentru a fi adaptate la stilul de viață și deprinderile din bucătărie.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.